Header Ads


"Ντόπες", "μπράβο" και… πριμ από Μελισσανίδη

"Ντόπες", "μπράβο" και… πριμ από Μελισσανίδη


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών (και) στην Γλασκώβη για να βρεθεί δίπλα στην ΑΕΚ και είχε έντονη παρουσία στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και μετά το ματς με την Σέλτικ.
Η ΑΕΚ, μένοντας αήττητη για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη, έδειξε πως το έπιασε φέτος, από εκεί που το άφησε πέρυσι. Το ίδιο όμως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Πέρυσι είχε δώσει το παρών σχεδόν σ’ όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Το ίδιο και τώρα. Ταξίδεψε χθες (08/08) στην Γλασκώβη και είχε έντονη παρουσία στα αποδυτήρια τόσα πριν, όσο και μετά το παιχνίδι με την Σέλτικ.

"ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ"

Το πρώτο που έκανε ο Μελίσσανίδης, ήταν να προσπαθήσει να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες, με μια σύντομη ομιλία στο ξενοδοχείο. "Έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να γράψετε και εσείς ιστορία στη Σκωτία, όπως είχε κάνει αυτή η ομάδα πριν από 24 χρόνια και όλοι το θυμούνται ακόμα. Κάντε το για τον κόσμο, δώστε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά εγώ μόνο με τη νίκη θα είμαι χαρούμενος", ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ

Μπορεί βεβαίως ο Μελισσανίδης να ζήτησε νίκη, ωστόσο αυτή η ισοπαλία με το χρυσό γκολ του Κλωναρίδη, φυσικά και τον ενθουσίασε. Εξ ου και κατέβηκε στα αποδυτήρια του Σέλτικ Παρκ μετά το τέλος του ματς και περίμενε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να τους συγχαρεί προσωπικά έναν προς έναν και για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την τεράστια προσπάθεια και την ψυχή που έβγαλαν.

Βεβαίως, o Αντρέ Σιμόες ως αρχηγός και κάνοντας πλάκα, προσπάθησε να… "σπρώξει" τον Μελισσανίδη και εντός των αποδυτηρίων για να γίνει κουβέντα για πριμ. Αλλά γι αυτή την κουβέντα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ παρέπεμψε στο τέλος και της ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης (14/08).

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.