Header Ads


Κίνηση - ματ από την ΕΡΤ: Αυτοί θα περιγράφουν τα ματς των 7 ομάδων που πήρε η Δημόσια Τηλεόραση! (pics)

Κίνηση - ματ από την ΕΡΤ: Αυτοί θα περιγράφουν τα ματς των 7 ομάδων που πήρε η Δημόσια Τηλεόραση! (pics)


To μεγάλο deal της ΕΡΤ φέρνει και μεγάλα ονόματα στις περιγραφές των αγώνων...
Αυτά τα «γράψε λίγες λέξεις για τον εαυτό σου» ποτέ δεν τα κατάλαβα. Στην εποχή μου αν θέλαμε να μάθουμε κάτι για κάποιον πηγαίναμε κρυφά και τον παρακολουθούσαμε κάτω από το σπίτι του. Παραδοσιακό, αντρίκιο stalking. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Αφήνω συνήθως τη δουλειά μου να μιλάει για μένα. Και η δουλειά μου όμως δε θέλει να μιλάει πολύ οπότε αφήνει με τη σειρά της τη δουλειά της να μιλάει γι’ αυτήν. Στο τέλος δε μιλάει κανείς για κανέναν και αυτό με κάνει χαρούμενο.

Για τα δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Ατρόμητου, της Ξάνθης, της Λαμίας, του Απόλλωνος και του Παναιτωλικού είχαν ακουστεί πάρα πολλά σενάρια όμως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η ΕΡΤ είναι αυτή που εξασφάλισε τα δικαιώματα για τα 105 (15 αγώνες x 7 ομάδες) παιχνίδια. Η μεγάλη συμφωνία επήλθε μεταξύ της Δημόσιας Τηλεόρασης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τη NOVA και τη λίγκα.
Έτσι μετά από καιρό η δημόσια τηλεόραση θα δείξει ξανά παιχνίδια της Superleague αλλάζοντας το ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό τοπίο.

ΡΤ καθότι ο δημόσιος φορέας θα πρέπει να βρει ανθρώπους να περιγράφουν τους αγώνες των 7 ομάδων, ταιριαστούς στην κάθε ομάδα για να μπορέσει να δείξει ότι αντέχει τον ανταγωνισμό των ιδιωτικών συνδρομητικών καναλιών που τόσα χρόνια κάλυπταν με τις δημοσιογραφικές τους ομάδες τους αγώνες.

Το Menshouse έχει τις πρώτες πληροφορίες από τους ανθρώπους που έχει καταλήξει η ΕΡΤ για να περιγράφουν τους εντός έδρας αγώνες των 7 ομάδων και σας τους παρουσιάζει σε τυχαία σειρά.


Ο Κώστας Καραπαππάς επιστρέφει στο παλιό του επάγγελμα, αυτό του αθλητικογράφου και ξεκινάει μεταδόσεις από το Απόστολος Νικολαΐδης, ένα γήπεδο που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο κανείς.


Ο Γιώργος Μίνος αποδεικνύει γιατί είναι πάνω από όλα δημοσιογράφος και υπηρετεί το λειτούργημά του μακριά από οπαδικά δεσμά αναλαμβάνοντας την περιγραφή αλλά και το ρεπορτάζ πάγκων των εντός έδρας αγώνων του Άρη.


Ο Ευτύχης Μπλέτσας και το σελφοκόνταρό του μπαίνουν στον ρόλο του σπορτκάστερ των εντός έδρας αγώνων της Λαμίας. Βέβαια πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ότι θα είναι κάθε δεύτερο ΣΚ στο ίδιο γήπεδο και δε θα γυρίζει όλη την Ελλάδα και όλον τον κόσμο. Δύσκολο αλλά θα συνηθίσει και θα συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει όπως κάνει πάντα με τόση επιτυχία και ζωγραφισμένο χαμόγελο στην φάτσα του και από το μετερίρι των περιγραφών.


Μπήλιω Τσουκαλά θα πει ποιότητα, θα πει γούστο, θα πει 950 φανατικούς θεατές σε όλη την Ελλάδα. Άρα ποια πιο κατάλληλη να περιγράφει τους αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης από αυτή; Δίπλα της στο σχόλιο σε κάθε αγώνας και κάποιος διαφορετικός καλλιτέχνης του έντεχνου τραγουδιού ή μία ζωγράφος με τρία ονόματα ή ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.


Αγρίνιο, γουρνοπούλα, περιγραφή αγώνων και ένας βλάχος κράχτης από τα Βλάχικα της Βάρης στην περιγραφή των αγώνων θα δώσει ένα φολκλόρ στοιχείο στις μεταδόσεις της ΕΡΤ.



Ο Γιώργος Μητσικώστας θα μεταδίδει από τα Πηγάδια τους αγώνες της Ξάνθης κάθε φορά ως διαφορετικός βετεράνος αθλητικογράφος της ΕΡΤ. Για πρώτη φορά θα ξαναζήσουμε μεταδόσεις με τις φωνές του Μανώλη Μαυρομάτη, του Γιάννη Διακογιάννη, του Αλέξανδρου Θεοφιλόπουλου, του Παύλου Παπαδημητρίου κα. Οργασμός.


Στο γήπεδο του Ατρομήτου Περιστερίου η ΕΡΤ στέλνει για την περιγραφή μόνο μία δεκαοχτούρα. Σύμβολο της πόλης, της ειρήνης αλλά και της λιτής και προσεκτικής μετάδοσης καθώς το μόνο που θα ακούγεται για 90 λεπτά θα είναι το ΚΟΥΚΟΥΚΟΥΚΟΥ του πτηνού αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό να απολαύσει τον αγώνα με φυσικό ήχο γηπέδου. Τρομερή ιδέα.

menshouse.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.