Header Ads


«Το'χασε» ο Λουτσέσκου: «Η Μπενφίκα μας έβαλε 4 γκολ με μία ευκαιρία!»

«Το'χασε» ο Λουτσέσκου: «Η Μπενφίκα μας έβαλε 4 γκολ με μία ευκαιρία!»


Ναι, το είπε (κι αυτό)! Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συντριβή απο την Μπενφίκα
Ο,τι διαβάσετε παρακάτω ειπώθηκαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ απο τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας, μετά το 1-4 της Μπενφίκα και την πρόκρισή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, λοιπόν, είπε (μεταξύ πολλών φυσικά, ακόμα και την ΑΕΚ θυμήθηκε πάλι...) το κορυφαίο πως η Μπενφίκα έβαλε 4 γκολ κάνοντας μία (αριθμός 1) ευκαιρία! Για να μην χαθεί η... μπάλα τελείως σας παραθέτουμε ολα όσα είπε αναλυτικά είπε ο Λουτσέσκου μετά την συντριβή του ΠΑΟΚ με... μία ευκαιρία, απο την Μπενφίκα:

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ:

«Η Μπενφίκα είναι στο υψηλότερο επίπεδο, με πολύ εμπειρία, βρίσκεται στην 10η θέση στο ranking, γεγονός που δείχνει πόσο έμπειρη ομάδα είναι.Η διαφορά ήταν η διαχείριση της πίεσης. Κράτησαν την ηρεμία τους υπό μεγάλη πίεση. Ξεκινήσαμε παίζοντας πολύ καλά με πολύ μεγάλη επιθετικότητα, ωραίο ποδόσφαιρο, τα λάθη που κάναμε στο τέλος έδωσαν την δυνατότητα στην Μπενφίκα να τα εκμεταλλευτεί και κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Είναι προφανές ότι η Μπενφίκα είναι πιο δυνατή από εμάς, παρόλα αυτά είπα στους παίκτες μου να είναι υπερήφανοι για όσα κατάφεραν, για την πορεία που είχαμε μέχρι τώρα, βγάζοντας εκτός δυο δυνατούς αντιπάλους, για τον τρόπο που μπήκαμε στο ματς αλλά και τον τρόπο που συνεχίσαμε να παίζουμε μετά το 1-4, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες…».

Για τα επτά γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στα τρία εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη:

«Συγνώμη που θα σας το πω, αλλά ο τρόπος που αμυνθήκαμε σήμερα δεν ήταν κακός… Δεν θυμάμαι πολλές ευκαιρίες της Μπενφίκα, είχαν μια και σκόραραν τέσσερις φορές. Είναι πολύ δύσκολο να μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι να ξεκινάς όπως ξεκινάς, να βρίσκεσαι με 1-0 μπροστά και να δέχεσαι δυο γκολ με τον τρόπο που τα δεχτήκαμε. Όπως είπα και πριν είναι το θέμα της διαχείρισης της πίεσης.

Περνάμε το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου παίζοντας με αυτές τις ομάδες, παίρνοντας εμπειρία, βλέποντας διαφορετικά πράγματα πάρα πολλά…».

Για το αν θεωρεί καθοριστικό σημείο την ευκαιρία που έχασε ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0, όταν ο Λημνιός έφυγε στην αντεπίθεση:

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ψυχολογία αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε το 2ο γκολ, όπως ήταν τελείως διαφορετική η ψυχολογία όταν δεχτήκαμε το 2ο γκολ…. Αλλά όπως είπα αυτό είναι το ποδόσφαιρο...».

Για τη συνέχεια:

«Αυτό που κερδίσαμε είναι το γεγονός ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια , τον τρόπο που ξεκινήσαμε να αποφύγουμε την πίεση που θα ασκούσε η ομάδα της Μπενφίκα. Από την άλλη πλευρά είναι προφανές ότι θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το γεγονός ότι μπορούν να συμβούν και άσχημα πράγματα, εάν είμαστε δυνατοί μέσα μας. Θα παίξουμε για όλες τις διοργανώσεις που έχουμε, πρώτα απ΄όλα είναι το ματς στο πρωτάθλημα, θα έχουμε ματς και στο Europa League αλλά και στο κύπελλο».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: 

«Αυτός ήταν και ο στόχος μας πέρυσι. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά και είχαμε ένα πιο δύσκολο μονοπάτι. Θα προσπαθήσουμε και φέτος να το κάνουμε, γιατί πέρυσι στο γήπεδο το καταφέραμε, για να έχουμε και μία πιο εύκολη κλήρωση. Είναι και θέμα εμπειρίας. Οι αναμετρήσεις με τέτοιες δυνατές ομάδες, μπορούν να μας δώσουν πράγματα και για το μέλλον».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν περιμένει κάποια άλλη μεταγραφή: «Όχι, δεν περιμένω κάτι άλλο...».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.