Header Ads


Unlabelled Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ουζουνίδη για τα χαφ! (vid)

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ουζουνίδη για τα χαφ! (vid)


«Μαύρο διαμάντι» θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον χώρο του κέντρο! - Προσθέτει δύναμη, πάσα και πολύ καλή τεχνική!
Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας από τη Μίετζ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μη στέκεται στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά στις μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό, ο Έλληνας τεχνικός δεν προτίθεται να πάρει παίκτη εάν δεν είναι ο κατάλληλος, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος με τις δηλώσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Αν δεν βρω τον παίκτη που θέλω, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε για να έχουμε απλά 1-2 παίκτες παραπάνω».

Παράλληλα, ο Ουζουνίδης παραδέχθηκε ότι έχει βρει τον εκλεκτό για τα χαφ και η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του. Ο Εβρίτης τεχνικός επεσήμανε ότι δεν θέλει να βγαίνουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών, με τους οποίους διαπραγματεύεται η ομάδα, και αυτός είναι ένας από τους λόγος που είναι δύσκολο να διαρρεύσει το ποιος είναι ο εκλεκτός, στον οποίο αναφέρθηκε.

Πάντως, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι στη λίστα της Ένωσης υπάρχει η περίπτωση του Τζον Ογκού της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Πρόκειται για 30χρονο κεντρικό χαφ από τη Νιγηρία, που διακρίνεται για το «ντελικάτο» στιλ παιχνιδιού του,  αν και η σωματική του διάπλαση είναι τέτοια που δεν… προϊδεάζει για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.

Έχει ύψος 1.92, είναι αριστεροπόδαρος και διαθέτει δημιουργικές ικανότητες και μεγάλη έφεση στην κάθετη πάσα, στοιχεία που του επιτρέπουν να αγωνιστεί και ως «δεκάρι».

Ο Ογκού είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση χαφ που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ, καθώς συνδυάζει την δύναμη με υψηλά επίπεδα τεχνικής.

Δείτε τον σε δράση:
*sportdog.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.