Header Ads


Ο Νάτσο Σκόκο στο Sportime για Πόνσε και Μπογέ!

Ο Νάτσο Σκόκο στο Sportime για Πόνσε και Μπογέ!


Τί λέει για Πόνσε - Μπογέ, οι συμβουλές του και το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ
Έχει παίξει και με τους δυο. Παιδιά τους παρέλαβε ποδοσφαιρικά στη Νιούελς, άντρες τους αποχαιρέτησε. Τώρα οι Εσε Πόνσε και Λούκας Μπογέ βαδίζουν στα βήματά του, σε ένα μονοπάτι άκρως ελληνικό και «κιτρινόμαυρο».
Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε αποκλειστικά στο Sportime για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ.

Δείτε όλα τα κιτρινόμαυρα πρωτοσέλιδα(20/7/2018)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο Sportime ο Νάτσο Σκόκο για τους Εζέκιελ Πόνσε και Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός που αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι παίκτες από τον κόσμο της ΑΕΚ μιλά για δύο χαρισματικούς παίκτες, με τους οποίους βρέθηκε στην ίδια ομάδα κατά το παρελθόν. Ο άσος της Ρίβερ Πλέιτ δεν παραλείπει, δε, να εκφράσει την αγάπη του για την «Ένωση» και τον κόσμο της.

«Συγχαίρω το σύλλογο για τις πολύ καλές μεταγραφές που πραγματοποίησε. Ο Πόνσε και ο Μπογέ παίρνουν βαθμό 10 όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, αλλά πάνω απ’ όλα σαν άνθρωποι. Πέρα από τον άψογο χαρακτήρα τους, ο κόσμος της ομάδας θα διαπιστώσει γρήγορα αυτό που είδα με τα μάτια μου, πόσο χαρισματικοί είναι αμφότεροι σε τεχνική κατάρτιση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσουν απίστευτα με τα όμορφα γκολ που θα πετύχουν. Και οι δυο τους θα δουν από κοντά τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, την Original. Να γίνουν ένα με την παραμυθένια αυτή πόλη, στην οποία γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος. Η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου», τόνισε ο Νάτσο Σκόκο.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.