Header Ads


Unlabelled Έτσι θα είναι οι νέες φανέλες της ΑΕΚ! (pic)

Έτσι θα είναι οι νέες φανέλες της ΑΕΚ! (pic)


Η φωτογράφηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με τις νέες φανέλες της Capelli Sports και οι πληροφορίες για τα σχέδια που επιλέχθηκαν.


Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ αποφάσισε φέτος να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τη Nike, καθώς δέχθηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από την Capelli Sports, με την οποία υπέγραψε για τρία χρόνια (με προοπτική ανανέωσης για ακόμη δυο).

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν οι Κιτρινόμαυροι είχαν την πρώτη τους... γνωριμία με την νέα εταιρεία ένδυσης, μέσα από τον ρουχισμό προπόνησης που παρέλαβαν. Χθες, είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά και τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο.

Κι αυτό διότι πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ πριν από την αναχώρησή της για το Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα η φωτογράφηση για την παρουσίαση των εμφανίσεων, η οποία θα γίνει το επόμενο διάστημα. Με τους παίκτες της Ένωσης να φορούν τις τρεις καινούργιες εμφανίσεις της ομάδας και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.



Είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι η πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ θα είναι και πάλι κιτρινόμαυρη με ρίγες. Η διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες στην πλάτη (γύρω από τον αριθμό) θα κυριαρχεί το κίτρινο αντί για το μαύρο. Η δεύτερη εμφάνιση θα είναι και πάλι μαύρη (με μαύρο ή κίτρινο σορτσάκι, ανά περίσταση), ενώ η έκπληξη είναι στην τρίτη. Πέρσι αυτή ήταν γκρι με κίτρινο σορτσάκι. Φέτος, το χρώμα που επιλέχθηκε είναι το μπλε.

Οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ θα αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα επίσημα στον κόσμο, όμως στα φιλικά που θα δοθούν στο διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας θα φορεθούν άλλες εμφανίσεις της Capelli Sports, τις οποίες έχει ήδη παραλάβει η ομάδα. Η... πρώτη των εμφανίσεων θα γίνει είτε στο τελευταίο φιλικό της σεζόν, στο ΟΑΚΑ, είτε στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.