Header Ads


Γιακουμάκης... on fire! (vid)

Γιακουμάκης... on fire! (vid)


Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε τέσσερα γκολ(!) στο διπλό της σημερινής προπόνησης. Τι τσέκαρε ο Ουζουνίδης.
Τον Γιώργο Γιακουμάκη είχε απόλυτο πρωταγωνιστή το διπλό της σημερινής προπόνησης, με τον Έλληνα φορ να κάνει... όργια παίζοντας μπροστά από τον Μάρκο Λιβάγια και να πετυχαίνει τέσσερα γκολ!

Το 1-0 ήρθε από ασίστ του Λιβάγια και κοντινό πλασέ στην κίνηση, το δεύτερο με παρόμοιο τρόπο, με τον Μάνταλο να βγάζει αυτή τη φορά την παράλληλη μπαλιά, ενώ το 3-0 το πέτυχε με καρφωτή κεφαλιά, πάλι από ασίστ του αρχηγού της ΑΕΚ. Το καρέ τερμάτων συμπληρώθηκε στο φινάλε με ωραία λόμπα από τον Έλληνα άσο.

Οι κίτρινοι, όπως χώρισε τις δύο ομάδες ο προπονητής της ΑΕΚ, ήταν μια ενδεκάδα που σε μεγάλο βαθμό θα μπορούσε να θεωρηθεί βασική, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, κι ενδεχομένως να δείχνει τις σκέψεις του Μαρίνου για το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους, την Παρασκευή με την ΑΕΚ Λάρνακας. Αναλυτικά οι δύο ενδεκάδες.

Κίτρινοι (4-4-1-1): Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μπάρκας, δεξιά ο Γκάλο, αριστερά ο Χουλτ, στόπερ οι Τσόσιτς – Λαμπρόπουλος, στον άξονα Μοράν – Σιμόες, ο Μάνταλος αριστερά, ο Μπακασέτας δεξιά και ο Λιβάγια πίσω από τον Γιακουμάκη.

Μαύροι (4-4-1-1): Κάτω από τα δοκάρια ο Τσιντώτας, δεξιά ο Μπακάκης, αριστερά ο Λόπες, Τσιγκρίνσκι – Οικονόμου στην άμυνα, Γαλανόπουλος, Γιαννούτσος στα χαφ, αριστερά ο Αλμπάνης, δεξιά ο Γιούσης και ο Αϊντάρεβιτς πίσω από τον Κλωναρίδη.


sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.