Header Ads


Unlabelled Πιέζει για τον παικταρά η ΑΕΚ - Ποιος... καθυστερεί το deal!

Πιέζει για τον παικταρά η ΑΕΚ - Ποιος... καθυστερεί το deal!


Εξελίξεις με τον εκλεκτό της Ένωσης.
Ο Εζεκιέλ Πόνσε βρέθηκε στην Αργεντινή το περασμένο διάστημα, απ' όπου και πραγματοποιούνταν οι επαφές του με την ΑΕΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Ευρώπη για να μαζέψει τα πράγματά του (πέρσι είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Λιλ), αφού στις 6 του μηνός είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Ρόμα, στην οποία ανήκει, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέσα στη μέρα υπήρξε σειρά νέων επαφών τόσο της ΑΕΚ, όσο και της Ρόμα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.  Αυτός που φέρεται να καθυστερεί το deal είναι ο πατέρας και μάνατζερ του Πόνσε, ο οποία φέρεται να περιμένει μήπως προκύψει κάποια πρόταση από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο και η Ένωση μετέφερε στην πλευρά του Αργεντινού ότι δεν μπορεί να τον περιμένει για πολύ ακόμη. Τον ενημέρωσε μάλιστα ότι θα αρχίσει να ασχολείται ξανά και με τις εναλλακτικές λύσεις που έχει για την επίθεση.

Πάντως, δεν είναι μόνο η ΑΕΚ πιέζει τον Πόνσε για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, αφού το ίδιο φέρεται να κάνει και η Ρόμα, καθώς υπάρχει δεδομένη συμφωνία με την Ένωση εδώ και μέρες. Με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που προκύπτουν, όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.