Header Ads


Unlabelled Σοκάρει το απίστευτο deal της ΑΕΚ για Μπογέ - Τα 6 «μύρια», το συμβόλαιο και το κλειδί στην υπόθεση!

Σοκάρει το απίστευτο deal της ΑΕΚ για Μπογέ - Τα 6 «μύρια», το συμβόλαιο και το κλειδί στην υπόθεση!


"Τρελό" deal από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ είναι ο Λούκας Μπογέ της Τορίνο. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα και μάλιστα έχουν στείλει υπογεγραμμένα όλα τα συμβόλαια προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπογέ θα έρθει ως δανεικός τον πρώτο χρόνο, με την Ένωση να πληρώνει ένα ποσό ως "ενοίκιο" στην "Γκρανάτα", με οψιόν για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο κομμάτι της μεταγραφής ταλαιπώρησε την ΑΕΚ, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο που ο Αργεντινός είχε παραχωρηθεί στη Θέλτα, η ρήτρα που είχε μπει ήταν στα 14 εκατ. ευρώ. Η Ένωση έκανε σηκληρή διαπραγμάτευση και κατάφερε να την ρίξει στα 6 εκατ. ευρώ!

Το συμβόλαιο του 22χρονου Αργεντινού τον επόμενο χρόνο θα ξεπερνά τις 600.000 ευρώ, ενώ θα έχει διάρκεια για ένα συν τρία χρόνια και θα ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση που η ΑΕΚ ενεργοποιήσει τη ρήτρα. Όπως ακριβώς έγινε, δηλαδή, και στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.

Τέλος, στο deal με τον Μπογέ έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι ατζέντηδες, Βλάντο και ο Ζόραν Λέμιτς, οι οποίοι είχαν προ ημερών συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου συζητήθηκε το όνομα του παίκτη και από εκεί και πέρα ανέλαβαν... δράση για να φέρουν σε πέρας την μεταγραφή.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.