Header Ads


Αλλάζει αντίπαλος για την ΑΕΚ στο Champions League: Αποφάσισε να μην κατέβει η Εσκισεχίρ!

Αλλάζει αντίπαλος για την ΑΕΚ στο Champions League: Αποφάσισε να μην κατέβει η Εσκισεχίρ!


Την απόφαση να μην κατέβει στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League της νέας σεζόν πήρε η Εσκισεχίρ, η οποία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Απόφαση-βόμβα από την Εσκισεχίρ. Η τουρκική ομάδα, που την περσινή σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση της κατάταξης στο τουρκικό πρωτάθλημα και έκλεισε θέση για το Basketball Champions League της νέας σεζόν, προχώρησε σε μια κίνηση που αναμένεται να συζητηθεί.

Κι αυτό γιατί ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει μέρος στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και στο BCL της νέας σεζόν, δημιουργώντας κενό και στις δύο διοργανώσεις την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η τουρκική ομάδα, μάλιστα, δεν διευκρίνισε τους λόγους της κίνησης αυτής, προκαλώντας ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, τα οποία θα επιλυθούν τις επόμενες μέρες, όταν και αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. Σε πρώτη φάση, όμως, η απόφαση δείχνει πως υπήρξαν οικονομικά θέματα στην τουρκική ομάδα και την ώθησαν στην κίνηση αυτή.

Τις επόμενες μέρες, όταν και ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την απόφαση της τουρκικής ομάδας, αναμένεται να υπάρξει και αντικατάσταση στο καλαντάρι της διοργάνωσης.



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.