Header Ads


Unlabelled Μεγάλη ατάκα Μπακάκη για την ΑΕΚ και το Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Μεγάλη ατάκα Μπακάκη για την ΑΕΚ και το Τσάμπιονς Λιγκ (vid)


Η είσοδος στους ομίλους του Champions League αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ, με τον Μιχάλη Μπακάκη να τονίζει ότι οι "κιτρινόμαυροι" είναι πιο έτοιμοι το φετινό καλοκαίρι.
Ο 27χρονος μπακ της Ένωσης ετοιμάζεται για την πέμπτη σεζόν του στην ΑΕΚ και ήδη έχει πολλά να θυμηθεί: τη Β' Εθνική, την άνοδο, το Κύπελλο Ελλάδας, την επιστροφή στην Ευρώπη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε χρονιά και ένα βήμα, κάθε σεζόν και μια κατάκτηση. Μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, είναι αυτοί που συνεχίζουν από εκείνο το καλοκαίρι του 2014 που, με τον εφιάλτη της Γ' Εθνικής ήδη παρελθόν, η ΑΕΚ ετοιμαζόταν για την ολική επαναφορά σε κυρίαρχο ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπροστά μας είναι η πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League και βέβαια η επανάκτηση του τίτλου στη Super League. Για όλα αυτά που πέρασαν και για όλα τα καλύτερα που έρχονται μίλησε ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ αποκλειστικά στην κάμερα του AEK TV από το Κιέλτσε, όπου οι Πρωταθλητές πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Δείτε τη συνέντευξή του στο ΑΕΚ ΤV:



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.