Header Ads


Unlabelled Τα έχουν χαμένα στο… λιμάνι με το συμβόλαιο του Λάζαρου!

Τα έχουν χαμένα στο… λιμάνι με το συμβόλαιο του Λάζαρου!


Αστεία… απάντηση των «ερυθρόλευκων» στην ΑΕΚ, που φέρεται να τα χουν χαμένα και να...χουν χάσει την γη κάτω από τα πόδια τους στην υπόθεση «Λάζαρος»!
H εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Ολυμπιακού και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα της ομάδας του Πειραιά, με συνέπεια η Ένωση να προβεί σε… αποστομωτική απάντηση κατά των «ερυθρόλευκων».

Ωστόσο στο λιμάνι προσπάθησαν να… απαντήσουν στην ΑΕΚ με νέα τοποθέτηση τους, κατηγορώντας την Ένωση πως είναι ιδιαιτέρως ομιλιτική μόνο μέσω διαρροών και όχι στις αίθουσες του δικαστηρίου!

Αναλυτικά, η θέση του Ολυμπιακού:

«Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές, αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ.

Όπως, όμως, είναι φυσικό είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη. Και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι διαρροές-παρολες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;

Για να τελειώνουμε με το θέμα το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού.

Επίσης, καταθέσαμε προσφυγή για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού».

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.