Header Ads


Unlabelled «Μπλόφα» Τίγρη με..ονόματα-δολώματα, άμεσα μεταγραφή!

«Μπλόφα» Τίγρη με..ονόματα-δολώματα, άμεσα μεταγραφή!


«Δολώματα» Μελισσανίδη πριν τα «μπαμ», έτσι «φτιάχνει» τον κόσμο!
Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ΑΕΚ με τις μεταγραφές έχει προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό εντός κι εκτός συλλόγου, με αποτέλεσμα η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση να θέλει να δώσει ηχηρές απαντήσεις άμεσα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως η ονοματολογία έχει πάρει ξανά «φωτιά» τις τελευταίες ώρες στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, με τις περιπτώσεις των Μάτο Γιάγιαλο και Μπόγιαν Κρκιτς να έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο.

Όσον αφορά τον πρώτο, διαθέτει πολύ μεγάλο κασέ, αλλά η Στόουκ είναι διατεθειμένη ακόμα και να τον «χαρίσει», προκειμένου να απαλλαγεί από το υψηλό του συμβόλαιο. Μπορεί ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα να είναι μόλις 27 ετών, ωστόσο για πολλούς θεωρείται «τελειωμένος» και αποτυχημένος στο υψηλό επίπεδο.

Ο Βόσνιος μέσος της Παλέρμο, στα 30 του χρόνια, είναι μία έμπειρη περίπτωση, με το ύψος (1,81 μ.) που ψάχνουν στην ΑΕΚ για τα χαφ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας παίκτης μπορεί να θεωρηθεί αντικαταστάτης του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Μάτο Γιάγιαλο περιορίζεται στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν πατάει περιοχή, όπως έκανε με ευκολία ο Σουηδός άσος ή ακόμα και ο Παναγιώτης Κονέ.

Γενικά οι δύο συγκεκριμένες επιλογές δε μοιάζουν οι σούπερ ελκυστικές λύσεις από πολλές απόψεις και θεωρείται δύσκολο να βρίσκονται στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας. Το πιθανότερο, άλλωστε, είναι οι πρώτες επιλογές να είναι άλλες και να μην έχουν διαρρεύσει ακόμα στον Τύπο. 

Από την άλλη, όμως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι τόσο η περίπτωση του Μάτο Γιάγιαλο, όσο και του Μπόγιαν Κρκιτς, βρίσκονται στα υπόψιν της Ένωσης κι αν βρεθεί πρόσφορο έδαφος μπορεί να προχωρήσουν. Όπως και να έχει, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, καθώς στην ΑΕΚ θέλουν άμεσα να κάνουν μία κίνηση που θα «γλυκάνει» τον κόσμο και θα αποκαταστήσει την ηρεμία στην ομάδα.

«Καπέλωσε» Λυμπερόπουλο

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Φιλίπ Μάλμπασιτς, όντως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει διαπραγματεύσεις με την Τενερίφη και συγκεκριμένα ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς είναι αυτός που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση μετά τις πρώτες επαφές του Νίκου Λυμπερόπουλου, καθώς είναι πατριώτης με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στην αρχική κρούση που έγινε από τον «Λύμπε», οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας ήταν στο 1 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ δεν μπήκε στη διαδικασία να το συζητήσει και ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς αντιπρότεινε δανεισμό, χωρίς «ενοίκιο», με option αγοράς.

Η Τενερίφη απάντησε ζητώντας ένα ποσό δανεισμού κοντά στις 500.000 ευρώ, η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά, προσφέροντας με τη σειρά της ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ. Σε αυτή τη φάση έχουν σταματήσει οι επαφές και είναι εξαιρετικό δύσκολο να συνεχίσουν από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Σέρβος δεν είναι δεδομένα στις πρώτες επιλογές της «κιτρινόμαυρης» λίστας.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.