Header Ads


Αυξημένη κίνηση στα διαρκείας της ΑΕΚ

Αυξημένη κίνηση στα διαρκείας της ΑΕΚ


Την ώρα που στην ΑΕΚ καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν, ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα, καθώς η κινητικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Η νέα σεζόν είναι διαφορετική από τις άλλες για την ΑΕΚ. Η Ένωση προέρχεται από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, στην οποία μέτρησε 2 τίτλους (Κύπελλο Ελλάδος και Champions League), κάνοντας τον κόσμο της περήφανο. Έτσι, ο πήχης ανεβαίνει τη νέα σεζόν, μιας και οι φίλοι της Ένωσης θέλουν να ξαναζήσουν ανάλογες στιγμές.

Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση έχει ρίξει μεγάλο βάρος στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Η διοίκηση Αγγελόπουλου έχει φροντίσει γι αυτό, καθώς οι τιμές είναι άκρως προσιτές, με την ΑΕΚ να πιάνει τον... σφυγμό της εποχής. Άλλωστε, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας καταβάλλοντας 100 ευρώ για την αγορά διαρκείας.

Η πρόσληψη του Λούκα Μπάνκι έχει... ζεστάνει τον κόσμο και ήδη η κινητικότητα είναι έντονη και όπως αναφέρουν και από τα ενδότερα της ομάδας είναι σαφώς πιο αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα περσινά νούμερα, την ίδια στιγμή που ακόμα δεν έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ, καθώς ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το παζλ της νέας σεζόν. Κάτι που αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο στην πώληση των διαρκείας της νέας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται στο... κάλεσμα της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν πως θα υπάρξει ανάλογη –αλλά και μεγαλύτερη- προσέλευση την φετινή σεζόν.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.