Header Ads


«Ετοιμάζεται για Ελλάδα και ΑΕΚ ο Μπογέ»

«Ετοιμάζεται για Ελλάδα και ΑΕΚ ο Μπογέ»


Και από την Ιταλία επιβεβαιώνεται ότι η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Λούκας Μπογέ από την Τορίνο.
Οι τελικές λεπτομέρειες ρυθμίζονται για την οριστικοποίηση του δανεισμού του Αργεντινού εξτρέμ της Τορίνο, Λούκας Μπογέ στην ΑΕΚ.

Από το Σάββατο είναι γνωστό πως η υπόθεση βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Ιταλία με το Calciomercato να υπογραμμίζει ότι ο Μπογέ είναι ένα βήμα από τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ βρίσκεται με την αποστολή της Τορίνο, ωστόσο δεν παίρνει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της «Γκρανάτα» (ακούγεται πως ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες και από έναν μικροτραυματισμό στο αριστερό γόνατο) καθώς άμεσα επίκειται να κλείσει ο δανεισμός του στην Ένωση για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς γύρω στα 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ, όπως προσθέτουν στην Ιταλία.

Και σε αυτή την υπόθεση, όπως και σε αυτές των Άλεφ και Πόνσε, η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου οι τρεις παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα και να υπογράψουν.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.