Header Ads


Unlabelled Απρόσμενη εξέλιξη με Ουζουνίδη! - Τα...αλλάζει όλα ο «Τίγρης»!

Απρόσμενη εξέλιξη με Ουζουνίδη! - Τα...αλλάζει όλα ο «Τίγρης»!


Πήρε...ανάποδες ο Μελισσανίδης, κίνηση με τεράστιο ρίσκο! Θα βγει;
Μία πληροφορία, που αν και εφόσον ευσταθεί, μπορεί να φέρνει τα πάνω-κάτω στην ΑΕΚ υπάρχει σήμερα «κρυμμένη» στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρoυν δημοσιεύματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης «αναβαθμίζεται» εντός του συλλόγου και αναμένεται να έχει μεγαλύτερες αρμοδιότητες όσον αφορά τα μεταγραφικά και το σχεδιασμό του συλλόγου.

Πρόκειται, βεβαίως, για μία κίνηση από την πλευρά της ΠΑΕ που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει «θέμα» στον προγραμματισμό, κάτι που, εδώ στο sportdog.gr, έχουμε επισημάνει πολλές φορές με μία σειρά από ρεπορτάζ.

Αν όντως ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο και λόγο στις μεταγραφές, αυτό αυτόματα σημαίνει πως «αδειάζονται» κατά κάποιο τρόπο τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος σας έχουμε αποκαλύψει ότι βρίσκεται έτσι κι αλλιώς σε δύσκολη θέση, όσο και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που μέχρι τώρα είχε το πάνω χέρι στο σχεδιασμό της ομάδας.

Και, φυσικά, μένει να δούμε πώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να προχωρήσει από εδώ και πέρα, από τη στιγμή που ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και στην ΑΕΚ έχουν αρκετές υποθέσεις να ολοκληρώσουν. Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιος θα είναι συγκεκριμένα και ο ρόλος του Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος ακόμα δεν έχει προλάβει να δείξει κάποιο έργο.

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας προπονητής δεν είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις ως τζένεραλ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να είχε καλή παρουσία ως κόουτς, δεδομένων και των τεράστιων προβλημάτων που είχε να αντιμετωπίσει στο Τριφύλλι, ωστόσο δεν πήρε σε καμία περίπτωση μεγάλο βαθμό όταν χειρίστηκε μεταγραφικές υποθέσεις, ή έκανε τις εισηγήσεις του. Κι αυτό είναι κάτι που μάλλον θα πρέπει να εξετάσουν καλύτερα στην ΑΕΚ, αν όντως έχουν αποφασίσει να παραδώσουν στον 49χρονο προπονητή τα «κλειδιά» του συλλόγου.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.