Header Ads


Unlabelled Απίστευτο: «Πόλεμος» Μελισσανίδη-Σαββίδη για την... καψούρα του Μαρινάκη - Πρώην παικταράς του ΠΑΟ

Απίστευτο: «Πόλεμος» Μελισσανίδη-Σαββίδη για την... καψούρα του Μαρινάκη - Πρώην παικταράς του ΠΑΟ


Αν ο Καρέλης αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει... μάχη των δύο δικεφάλων.
Το όνομα του Νίκου Καρέλη ήρθε στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ πριν λίγες μέρες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει να αναζητεί επιθετικό ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού και το όνομα του Έλληνα επιθετικού φέρεται να υπάρχει στη λίστα του, ώστε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο αν η ΑΕΚ θελήσει να… επαναπατρίσει τον Καρέλη, δεν θα είναι μόνη της στη μάχη. Σε περίπτωση που ο «Χουλκ» δώσει το ok για επιστροφή του στην Ελλάδα, τότε στη… μάχη θα μπει και ο ΠΑΟΚ, που επίσης αναζητά επιθετικό και προς το παρόν έχει βρει πολλά εμπόδια.

Ο Πούκι που ήταν βασικός στόχος χάθηκε, το θέμα του Κόντε είναι παγωμένο, εκείνο του Μπεργκ είναι δύσκολο και χρονοβόρο, αφού ο Σουηδός συνεχίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και βρίσκεται στα προημιτελικά με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έβαλε στη – μεγάλη – λίστα του και το όνομα του Νίκου Καρέλη. Σε πολύ θεωρητικό επίπεδο προς το παρόν, αφού ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ή θα συνεχίσει στο εξωτερικό. Όμως αν συμβεί το πρώτο, τότε προβλέπεται… σκληρή μάχη. Από τη μία ο Σαββίδης, από την άλλη ο Μελισσανίδης. Ένα… μπρα ντε φερ για τον Καρέλη.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.