Header Ads


Το «τανκ» και η ΑΕΚ του Μαρίνου

Το «τανκ» και η ΑΕΚ του Μαρίνου


Ο αθλητικός Τύπος της Τετάρτης γράφει στο ρεπορτάζ της Ενωσης.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«El tanque» και τα μυαλά στα κάγκελα», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα και αναφέρεται στον Μπογέ, συνεχίζοντας: «Η ΑΕΚ κέρδισε από την αρχή τους ενδοιασμούς του Λούκας Μπογέ για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον φέρνει για να κάνει τη διαφορά. Αφησε την προετοιμασία της Τορίνο και ετοιμάζεται για Αθήνα ο Αργεντινός παικταράς». Επιπλέον, τονίζεται: «Παίκτης της ΑΕΚ ο Πόνσε. Ο κόσμος το’χει… τούμπανο με τους Αργεντινούς να το… τιτιβίζουν στο twitter». «Μάλκος Γκρίφιν στη Βασίλισσα! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού πόιντ γκαρντ».

SPORTIME

«ΜΠΟΥΜ! Η ΑΕΚ φέρνει σήμερα στην Αθήνα τον Μπογέ και αύριο τον Πόνσε. Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή των συμβολαίων. Μένουν μόνο οι υπογραφές. Την Παρασκευή στην Ελλάδα και ο Άλεφ», τονίζει η  SPORTIME.

SPORTDAY

Για τον Ουζουνίδη γράφει η SD: «Η δική του ΑΕΚ. Με τις αφίξεις των Μπογέ (σήμερα) και Άλεφ (την Παρασκευή) ο Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε όσα έχει στο μυαλό του και δεν έδειξε στο Κιέλτσε».

LIVE  SPORT

«Καμικάζι για πρόκριση», αναφέρει η εφημερίδα και εξηγεί: «Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη για τον μεγάλο στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πρόσωπα, οι ρόλοι, το νο1 σύστημα της Ενωσης και οι εναλλακτικές. Μέρα άφιξης του Μπογέ, την Παρασκευή ο Άλεφ, έτοιμος και ο Πόνσε».

*aek365.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.