Header Ads


Φτιαγμένος ο Ουζουνίδης με την απόκτηση Πόνσε!

Φτιαγμένος ο Ουζουνίδης με την απόκτηση Πόνσε!


Απόλυτη ικανοποίηση του Ουζουνίδη, στην κουβέντα που είχε με τη διοίκηση χθες βράδυ ξεκαθαρίστηκε πως τον Μπογέ τον θέλει για τα άκρα, τον Πόνσε για παρτενέρ του Λιβάγια στην επίθεση κι έτσι μπορούν να αποκτηθούν και οι δύο
Η υπόθεση Πόνσε για την ΑΕΚ άνοιξε ξανά και αυτή την φορά θα κλείσει θετικά! Ο δανεισμός του Αργεντινού επιθετικού από τη Ρόμα στην Ενωση προχωράει και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να έρχεται, πλέον, σίγουρα στην ΑΕΚ! Χθες βράδυ ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε συζήτηση με τη διοίκηση βάζοντας κάτω όλες τις τελευταίες μεταγραφικές υποθέσεις και ειδικά αυτή του Πόνσε, η οποία προέκυψε ξανά και ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου. Ο προπονητής είναι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι μπορεί να έχει στη διάθεσή του και τον Μπογέ και τον Πόνσε, καθώς τον πρώτο τον υπολογίζει ως εξτρέμ και τον δεύτερο ως φορ. Η μόνη περίπτωση να μην ανταποκρίνονταν η ΑΕΚ στην πρόταση της Ρόμα ήταν να ζητούσε άλλον εξτρέμ ο προπονητής και να υπολόγιζε τον Μπογιέ ως παρτενέρ του Λιβάγια. Ομως ο Ουζουνίδης που επέμενε από την πρώτη στιγμή για τον Πόνσε και ήταν πολύ στεναχωρημένος με το προσωρινό, όπως αποδείχτηκε, ναυάγιο της μεταγραφής έδωσε αμέσως το οκ γαι να προχωρήσει.

Η ΑΕΚ λοιπόν, φουλάρει να φέρει και τον Πόνσε και τον Μπογέ. Για τον Πόνσε η συμφωνία έχει επιτευχθεί με τη Ρόμα, η πλευρά του 22χρονου φορ είναι πανέτοιμη, πλέον, να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, ώστε τα επόμενα 24ωρα να κλείσει και να ανακοινωθεί η μεταγραφή! Ο Πόνσε έρχεται λοιπόν στην ΑΕΚ σίγουρα δανεικός με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Θυμίζουμε ουσιαστικά η οψιόν έχει δύο δρόμους για την Ενωση: Εφόσον το επιθυμεί η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 θα μπορεί να αγοράσει τον Πόνσε είτε καταβάλλοντας 6 εκατ. ευρώ με το 30% μεταπώλησης να μένει στη Ρόμα, είτε δίνοντας 7 εκατ. ευρώ και το 15% μεταπώλησης να μένει στους Ρωμαίους.

*aek365.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.