Header Ads


Η θέση του σκάουτερ Αλεσάντρο Σόλι για την…μεταγραφή στην ΑΕΚ

Η θέση του σκάουτερ Αλεσάντρο Σόλι για την…μεταγραφή στην ΑΕΚ


Υπάρχει ή όχι και φωτιά πίσω από τον καπνό που έβγαλε προ ημερών το ρεπορτάζ του έγκριτου Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεταγραφή σκάουτερ και συγκεκριμένα του Ιταλού Αλεσάντρο Σόλι;…


«Η προσοχή της ΑΕΚ στην Ιταλία δεν σταματά εδώ, όπως φαίνεται και από τις επαφές για τον τομέα του σκάουτινγκ με τον Αλεσάντρο Σόλι, πρώην εξωτερικό συνεργάτη της Χόφενχαϊμ» έγραψε επί λέξει ο Ιταλός ρεπόρτερ στην προσωπική σελίδα του και αυτομάτως μας έβαλε στην…πρίζα να σκαλίσουμε να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει κι αν όντως έρχεται νέα προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο δια ταύτα: ο Αλεσάντρο Σόλι δεν επιβεβαιώνει πως υπάρχει αυτή την στιγμή στα σκαριά επίσημη συνεργασία με την ΑΕΚ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης Νίκο Λυμπερόπουλο κι έχει τις κεραίες του ανοιχτές για περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους «κιτρινόμαυρους» (όπως του έχει ζητήσει ο «Λύμπε») χωρίς ωστόσο να υφίσταται το συγκεκριμένο τάιμινγκ θέμα μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1986, ο νεαρός σκάουτερ έχει δουλέψει στο παρελθόν στη Χόφενχάιμ, στην Πιατσέντζα ενώ έχει συνεργαστεί και με σουηδικές ομάδες.

Στην Ιταλία και παρά το νεαρό της ηλικίας θεωρείται ως ένας εμπειρογνώμονας του ποδοσφαίρου που έχει αναπτύξει δίκτυο επαφών με ομάδες, παίκτες και ατζέντηδες.

Ο Μπακάκης και τα άλλα παιδιά

Μια φορά, ο Ιταλός σκάουτερ δεν είναι «άγνωστος» στην Ελλάδα. Τι θα λέγατε να ξεσκονίσουμε το ελληνικό ιστορικό του;… Την περίοδο που η ΑΕΚ αγωνιζόταν στην Football League, είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Μπακάκη κι είχε «διαφημίσει» τον αμυντικό της Ένωσης στην Ιταλία κι όχι μόνο.

Το καλοκαίρι του 2017 φέρεται να είχε εμπλοκή στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιταλό επιθετικό της Μπολόνια Ματία Ντέστρο.

Τέλος και σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο, είχε και μια σιωπηρή συμμετοχή στο μεταγραφικό deal του Χάρη Μαυρία με την Σάντερλαντ το καλοκαίρι του 2013, διατηρώντας άριστη σχέση με τον τεχνικό διευθυντή της αγγλικής ομάδας Ρομπέρτο Ντε Φάντι.

*marca-sl.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.