Header Ads


Unlabelled Τραγικός ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία, χλωμιάζει το σεντόνι!

Τραγικός ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία, χλωμιάζει το σεντόνι!


Ο ΑΠΟΕΛ ήταν χωρίς αρχή και τέλος στην Λιθουανία βρέθηκε να χάνει με 3-0 από το 20ό λεπτό από την Σούντουβα και έχει ελπίδες πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό του Champions League μόνο χάρη στο γκολ του Καζού στην τελευταία φάση του ματς!
Πραγματικό ναυάγιο για τον ΑΠΟΕΛ που κινδυνεύει πολύ σοβαρά με πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League. Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλτάζαρ ήταν αγνώριστη στην Λιθουανία και από το πρώτο 20λεπτο βρέθηκε να χάνει με 3-0 από την Σούντουβα, χάρη σε χατ-τρικ του σέντερ-φορ Κουρασάο Σισίλια (9’, 13’, 19’)!

Οι πρωταθλητές Κύπρου άρχισαν να συνέρχονται σταδιακά και στην επανάληψη έπαιξαν κυριολεκτικά μονότερμα την Σούντουβα. Η λύτρωση ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Καζού έκανε το τελικό 3-1, όμως και πάλι η πρόκριση είναι πια πολύ δύσκολη για τους πρωταθλητές Κύπρου που θα ψάξουν για καθαρό σκορ στην ρεβάνς που θα γίνει την Τρίτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι αν προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό  της διοργάνωσης το νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκς Λετονίας – Ερυθρός Αστέρας, ενώ αν αποκλειστεί θα συνεχίσει στον δεύτερο προκριματικό  του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Φλόρα Ταλίν – Χάποελ Μπερ Σεβά.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.