Header Ads


Unlabelled Ανακοινώνει Τοκότο η ΑΕΚ - «Τελειώνει» Έλληνας παίκτης από την «Βασίλισσα»!

Ανακοινώνει Τοκότο η ΑΕΚ - «Τελειώνει» Έλληνας παίκτης από την «Βασίλισσα»!


Η περίπτωση του Πι Τζέι Τοκότο έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται σύντομα η μεταγραφή να κλείσει.

Από όλα τα ονόματα που γράφονται σχεδόν καθημερινά ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ εκείνο που απασχολεί πραγματικά και εξετάζεται σοβαρά είναι αυτό του Τζέι Πι Τοκότο, για το οποίο σας ενημέρωσε to10.gr. Οι επαφές που έχουν γίνει με τον ατζέντη του έχουν ξεφύγει από τον χαρακτήρα των διερευνητικών, έχουν μπει στην ουσία και απ’ ό,τι λέγεται τις τελευταίες ώρες, είναι πολύ πιθανό πια ο παίκτης να αποκτηθεί.

Σε κάθε περίπτωση η άφιξη του Λούκα Μπάνκι τη Δευτέρα στην Αθήνα μάλλον θα δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις. Ο Ιταλός φαίνεται να προκρίνει τη λύση του Τοκότο, διότι ως «τριάρι» έχει ακριβώς τα αντίθετα χαρακτηριστικά με αυτά του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος έχει ως μεγάλο προσόν του το περιφερειακό σουτ. Αντίθετα ο Αμερικανός είναι περισσότερο αθλητικός, σκοράρει πιο κοντά στο καλάθι και έχει έφεση στο ριμπάουντ, οπότε μπορεί να συνθέσει μαζί με τον Έλληνα διεθνή ένα αρμονικό δίδυμο στη θέση.

Συν τοις άλλοις ο Τοκότο έχει προσιτό κασέ, κάτι που επίσης παίζει σπουδαίο ρόλο στην επιλογή του, δεδομένου ότι η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να δαπανήσει περισσότερα χρήματα για τους γκαρντ και τους ψηλούς, που επίσης πρόκειται να αποκτήσει.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι τελευταίες πληροφορίες και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζέι Πι Τοκότο, αυτομάτως θα πρέπει να θεωρηθεί βέβαιο ότι δεν θα γίνει πρόταση παραμονής στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο κι αυτός θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

*to10.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.