Header Ads


Unlabelled Η σπουδαία κίνηση του Μανωλά που δεν ήθελε με τίποτα να μαθευτεί

Η σπουδαία κίνηση του Μανωλά που δεν ήθελε με τίποτα να μαθευτεί


Ο Κώστας Μανωλάς έφερε στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείο στη Νάξο ένα σπιρόμετρο που είναι απαραίτητο για εξετάσεις ασθενών στον πνεύμονα και ζήτησε να μην ανακοινωθεί η προσφορά του, το νέο όμως κυκλοφόρησε γρήγορα στο νησί.
O Κώστας Μανωλάς δεν ξεχνάει τον τόπο του και βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Στις διακοπές του στη Νάξο, κάλεσε τον αναπληρωτή διοικητή του γενικού νοσοκομείου του νησιού Κώστα Απιδόπουλου, θέλοντας να βοηθήσει στη λειτουργία του. Άλλωστε, μέσω του ποδοσφαίρου και της μεγάλης καριέρας του, έχει την οικονομική δυνατότητα να συμβάλει με τον τρόπο του.

Λίγες μέρες μετά τη συνομιλία του, ο διεθνής σέντερ μπακ της Ρόμα έφερε στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείο ένα σπιρόμετρο που είναι απαραίτητο για τις εξετάσεις των ασθενών στον πνεύμονα και ζήτησε να μην ανακοινωθεί η προσφορά του.

 Το νέο όμως κυκλοφόρησε στη μικρή κοινωνία της Χώρας της Νάξου και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, μιλώντας στον Βασίλη Κουφόπουλο και την εκπομπή "Στιγμιότυπα 24/7" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, μίλησε για τη συγκεκριμένη δωρεά και για τον διεθνούς φήμη αμυντικό που δεν έχει ξεχάσει το νησί του, το μέρος που οι γονείς του ζουν μόνιμα.

Μάλιστα, στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr και σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται την επιτυχία και τη φήμη του στη Νάξο, απάντησε: "Ισχύει, η ζωή μου άλλαξε. Υπάρχει αναγνωρισιμότητα κι είναι ωραίο αυτό, γιατί από τη Νάξο έχουν βγει δύο από τους μεγαλύτερους αμυντικούς στην ποδοσφαιρική ιστορία της Ελλάδας (Στέλιος και Κώστας Μανωλάς). Να ξέρετε κάτι, εγώ είμαι ο ίδιος άνθρωπος, η ζωή μου άλλαξε, αλλά εγώ δεν έχω αλλάξει. Τα λεφτά, η φήμη, δεν με αλλάζουν εμένα, θα παραμείνω ίδιος, ταπεινός, αυτός ο τρελός χαρακτήρας που έχω πάντα. Δεν άλλαξα και δεν θα αλλάξω".

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.