Header Ads


Unlabelled Ρίχνει τα... τείχη ο Τίγρης - Έτσι φέρνει Λουντ, τι είπαν στο ραντεβού!

Ρίχνει τα... τείχη ο Τίγρης - Έτσι φέρνει Λουντ, τι είπαν στο ραντεβού!


Λύμπε, Κόλα σε... οργασμό, εξελίξεις με τον Αργεντίνο!
Ο Ρόμπιν Λουντ απουσίασε από την πρώτη του Παναθηναϊκού, την Τετάρτη. Ο Φινλανδός ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι και έτσι αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας του, με τις πληροφορίες να λένε, ότι ψάχνεται για Αγγλία.

Για τον 25χρονο μέσο όμως υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα. Ήδη το ρεπορτάζ ενέπλεξε την ΑΕΚ σε σενάρια απόκτησής του. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, οι απαιτήσεις του όμως έρχονται κόντρα με την Ένωση, η οποία του προσέφερε 250.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο πριν από μερικούς μήνες που οι επαφές των δύο πλευρών είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος ζήτησε στην πρώτη επαφή που είχαν τότε με τον Δικέφαλο, 400.000.

Στην ΑΕΚ δεν καίγονται για να αποκτήσουν τον Λουντ καθότι έχει παίκτες στο κέντρο. Περιμένουν να βολιδοσκοπήσουν ποιες καλύτερες επιλογές μπορεί να τους προσφέρει η αγορά και αργότερα, αν υπάρχει χώρος, ίσως προχωρήσουν τις συζητήσεις με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεδομένα μπορεί να δώσει λύσεις στον Δικέφαλο, κάτι που το γνωρίζει ξεκάθαρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο τελευταίος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, κόβει το μάτι του, ως επιχειρηματίας όμως ξέρει πότε πρέπει να χτυπήσει.

Οργασμός για Λύμπε-Κόλα λόγω Πόνσε

Όσον αφορά τον Πόνσε, υπάρχει ξεκάθαρο θέμα. Η ΑΕΚ τα έχει βρει με τη Ρόμα, η οποία τόνισε, ότι ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα. Η Ένωση έχει δώσει προθεσμία στον Αργεντινό, η οποία λήγει την Παρασκευή. Οπότε αναμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση, αν και οι πιθανότητες δε φαίνεται να είναι με τον Δικέφαλο.

Στην ΑΕΚ έτσι και αλλιώς κοιτούν εναλλακτικές. Από τη Δευτέρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος τρέχει και δεν φτάνει για την εύρεση επιθετικού. Στην Ένωση αναζητούν μία περίπτωση τύπου Αραούχο, δηλαδή να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα ο Χριστόφορος Κόλα ξενύχτησε την Τετάρτη παρακολουθώντας κάποιες περιπτώσεις ενδιαφέρουσες από Πολωνία...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Τελικα πηραμε Λιβαγια Αλμπανη & Οικονομου και Γιαννουτσο ! τα καναμε ολα Λυμπα φενεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.