Header Ads


Unlabelled Πανηγυρίζουν οι οπαδοί της Γουλβς για τη μεταγραφή Μιράντα στον Ολυμπιακό!

Πανηγυρίζουν οι οπαδοί της Γουλβς για τη μεταγραφή Μιράντα στον Ολυμπιακό!


Ειδικό άρθρο στον βρετανικό Τύπο προκάλεσαν οι πανηγυρισμοί και τα σχόλια των οπαδών της Γουλβς στο άκουσμα της μεταγραφής του Ρόντερικ Μιράντα στον Ολυμπιακό. Δείτε τις αντιδράσεις τους...
Κάτι παραπάνω από... ενθουσιασμό προκάλεσε σε αρκετούς φίλους των "λύκων" η είδηση ότι ο Πορτογάλος στόπερ αποχωρεί από την ομάδα τους και προβάρει τα ερυθρόλευκα. Ο Μιράντα μέτρησε συνολικά 19 συμμετοχές (17 στην Championship) την περασμένη σεζόν, οι περισσότερες εκ των οποίων ως βασικός, αλλά όπως φαίνεται κάθε άλλο παρά ενθουσίασε το κοινό της ομάδας τους. Τουλάχιστον ένα σημαντικό μέρος αυτών...

Τα πανηγυρικά σχόλια των οπαδών της Γουλβς στο twitter για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έγιναν μάλιστα θέμα στον βρετανικό Τύπο, με την ιστοσελίδα «hitc.com» να αφιερώνει ειδικό άρθρο στις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας.

 

Από "Gifs" με πανηγυρικά βιντεάκια, μέχρι ατάκες με καυστικά σχόλια για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, οι φίλοι της αγγλικής ομάδας πέρασαν... πριονοκορδέλα τον Πορτογάλο.

«Καλά νέα. Δεν φτάνει στα στάνταρ που χρειαζόμαστε στην άμυνα», «Έγινε μία ευπρόσδεκτη αποχώρηση», «Τα καλύτερα νέα για σήμερα», «Εύχομαι στον Μιράντα τα καλύτερα. Ήταν πολύ δυνατό και γρήγορο γι' αυτόν το ποδόσφαιρο εδώ. Ήταν αξιοπρεπής με τη μπάλα στα πόδια».

«Ο Μιράντα έπρεπε να είναι ο βασικός μας στόπερ και να μην αποδειχθεί ένα τεράστιο φιάσκο», αναφέρεται μεταξύ άλλων κάτω από το σχόλιο ρεπόρτερ της Γουλβς που μετέδωσε την είδηση.

Δείτε ορισμένες αναρτήσεις τους στο twitter:


sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.