Header Ads


«Μέγα κάζο» για ΑΠΟΕΛ! - Αποκλεισμός-ΣΟΚ!

«Μέγα κάζο» για ΑΠΟΕΛ! - Αποκλεισμός-ΣΟΚ!


Το ταξίδι στ' αστέρια έλαβε πρόωρα τέλος για τον ΑΠΟΕΛ! Ναι μεν νίκησε, αλλά ο κυπριακός σύλλογος δεν έφερε... τούμπα την κατάσταση κόντρα στη Σούντουβα και πλέον πάει στα προκριματικά του Europa! 
Ευρωπαϊκό κάζο για τον ΑΠΟΕΛ!

Η ομάδα του Μπαλταζάρ επικράτησε 1-0 της λιθουανικής Σούντουβα στο ΓΣΠ, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα (3-1), με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League.

Οι πρωταθλητές Κύπρου πίεσαν… ασφυκτικά τους αντιπάλους τους, αλλά το δεύτερο πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ... Κάπως έτσι… υποβιβάζονται στο β’ γύρο των προκριματικών του Europa League, από όπου θα διεκδικήσουν να «σώσουν» τη χρονιά και να περάσουν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Ο Ποτέ άνοιξε το σκορ στο 20', οι Κύπριοι είχαν... όλο το χρόνο μπροστά τους, είχαν συνολικά 16 κόρνερ και σχεδόν 30 τελικές, αλλά η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στο πλεκτό, «ξενερώνοντας» τους σχεδόν 13.000 φίλους τους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Από σήμερα, πάντως, ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει την αντίπαλό του στο β' γύρο των προκριματικών του Europa League και τουλάχιστον θα έχει αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα ευρωπαϊκή μάχη. Και το όνομα αυτής... Φλόρα Ταλίν! Η ομάδα της Εσθονίας αποκλείστηκε από την Μπερ Σεβά του Γιάννη Ανέστη και ανταμώνει με τους πρωταθλητές από τη Μεγαλόνησο.

ΑΠΟΕΛ: Bάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο,Ταβάρες, Ιωάννου (77’ Νατέλ), Μοράις, Σόουζα, Εφραίμ (77’ Αλωνεύτης), Τάμαρι (65’ Σάλαι), Ντελατόρε, Ποτέ

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.