Header Ads


Unlabelled Κώστας Μανωλάς: «Δεν είμαι πια ΑΕΚτζης! - Θα γυρίσω στον Ολυμπιακό!»

Κώστας Μανωλάς: «Δεν είμαι πια ΑΕΚτζης! - Θα γυρίσω στον Ολυμπιακό!»


Ο Μανωλάς σε συνέντευξή του, είπε πράγματα που θα ενοχλήσουν. Για τον θείο του Στέλιο Μανωλά, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, την Εθνική, και τους Έλληνες δημοσιογράφους. Εξιστορεί με πάθος το γκολ της καριέρας του κόντρα στη Μπαρτσελόνα και μιλά για όλους τους "μεγάλους" που έχει αντιμετωπίσει. Μέσι, Κριστιάνο, Ζλάταν, Σαλάχ, Μπουφόν.
- Τι σημαίνει για εσένα ο Στέλιος Μανωλάς...

Ο θείος μου θα μπορούσε να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα, σύμφωνα με τα προσόντα του. Θα είναι και θα παραμείνει ένας από τους μεγαλύτερους αμυντικούς που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι κρίμα που δεν έζησε στις δικές μας εποχές για να πάει στο εξωτερικό και να κάνει μεγαλύτερη καριέρα. Τον θαύμαζα από μικρός, είχα πάει μικρός στις προπονήσεις του στη Νέα Φιλαδέλφεια και έτσι νομίζω πήρα αυτή την αύρα. Τότε κατάλαβα ότι το είχα μέσα μου και ότι μπορώ να τα καταφέρω.

- Βλέπουμε αρκετά κοινά στοιχεία με τον θείο σου...

Πάρα πολλά. Είναι γονίδια, μπορεί να μην έμοιασα στον πατέρα μου και να έμοιασα ποδοσφαιρικά στον θείο μου. Αν και φυσιογνωμικά μοιάζω στη μητέρα μου. Το στυλ, το μυαλό, η δύναμη και το πάθος είναι που έχουμε όλοι στην οικογένεια και είναι ένας συνδυασμός που με κάνει να αγωνίζομαι σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όταν είχες ξεκινήσει την καριέρα σου, πολλοί έλεγαν ότι ο Κωστάκης που έχει θείο τον Μανωλά.

Πάντα το έλεγαν. Αλλά δεν υπάρχουν αυτά. Κάθε ημέρα αποδεικνύεις ποιος είσαι. Και ο γιος του Μαραντόνα να είσαι και ο γιος του Μέσι να είσαι, πρέπει να αποδείξεις. Τώρα εμείς πήραμε στη Ρόμα τον γιο του Κλάιφερτ. Για να δούμε τι θα κάνει. Πρέπει να αποδείξει ότι είναι ο γιος του Κλάιφερτ. Ο γιος του Ζιντάν, παίζει ποδόσφαιρο πρέπει και αυτός να αποδείξει.

- Πώς το βλέπεις το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Εγώ το έχω πει. Αν γυρίσω στην Ελλάδα, θα γυρίσω μόνο στον Ολυμπιακό. Δεν πάω κάπου αλλού. Γιατί δεν θέλω να πάω στην ΑΕΚ με όλα αυτά που έχουν γίνει. Ο θείος μου, ο Στέλιος κέρδισε το Κύπελλο και την άλλη μέρα τον διώξανε από την ΑΕΚ γιατί υπήρχαν συνομιλίες. Τι συνομιλίες υπήρξαν δηλαδή; Δεν κατάλαβα. Ο θείος μου δεν μπορούσε να μιλήσει με τον Βρέντζο ας πούμε, που δεν ήταν ποτέ μπροστά στη συζήτηση αλλά επειδή ο Βρέντζος δεν ήξερε τον πατέρα μου και δεν είχε τηλέφωνα δικά μας, πήρε τον Στέλιο Μανωλά. Ποιον θα πάρει; Όλοι έχουν το τηλέφωνο του Στέλιου Μανωλά. Και η πρώτη κουβέντα έγινε και μίλησε ο θείος μου. Δεν ήταν όμως ποτέ, μετά ο θείος μου είχε πάει στη Ρόδο. Του έβγαλαν αρχ....ς, μαύρα λεφτά, που είναι τα μαύρα λεφτά; Ποιος πήρε μαύρα λεφτά; Επειδή λεγόντουσαν στα τηλέφωνα; Λέγανε ότι ο θείος μου πήρε 500.000 ευρώ. Δεν πήρε ποτέ ούτε ένα ευρώ. Αυτό σας το ορκίζομαι και σας το λέω εγώ. Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάρει από τον Ολυμπιακό ο θείος μου. Ούτε ένα, ούτε μισό.

- Σε πείραξε αυτό ε;

Ναι, με πείραξε. Με πείραξε πολύ. Και με τον γιο του αυτό που έκαναν. Δηλαδή δεν μπορούσε να πάρει μία ευκαιρία; Τόσο καλύτεροι ήταν οι άλλοι; Ποιον ρε τον γιο του Μανωλά; Ποιος είναι η ΑΕΚ; Δεν κατάλαβα. Ποιος; O Μανωλάς είναι η ΑΕΚ. Αυτός που 21 χρόνια την είχε πάνω του. Ποιος είναι ο άλλος; Για πείτε μου έναν; Έναν. Παρόμοιο με τον Μανωλά. Τι θες να πούμε για τα λεφτά που χάρισε ως τεχνικός διευθυντής; Για τα έξοδα που έκανε στα ταξίδια και να τα πληρώνει από μόνος του; Τι θες να πούμε; Αυτά τα θεωρείτε λογικά; Αυτή είναι η εκτίμηση προς τον Στέλιο Μανωλά από την ΑΕΚ; Και θα γυρίσω εγώ στην ΑΕΚ; Για ποιο λόγο να γυρίσω στην ΑΕΚ; Να δώσω τι; Παρόλο που από μικρός ήμουν ΑΕΚτζης. Δεν είμαι πια ΑΕΚτζης, τέλος. Έγινα ΑΕΚτζης λόγω του θείου μου και της οικογένειας μου. Τώρα πλέον δεν είμαι. Θέλετε να δείτε τη συμπεριφορά του σωματείου και των φιλάθλων προς τον Τότι; Ποια είναι η συμπεριφορά προς τον Στέλιο Μανωλά; Για πείτε μου. Τι του έχουν δώσει; Απλά ο Κώστας Μανωλάς είναι το κωλόπαιδο, πήγε από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό. Βεβαίως και θα πάω στον Ολυμπιακό. Όταν εγώ δεν είχα να φάω και έπαιρνα από τον πατέρα μου δανεικά, δεν πληρωνόμουν από την ΑΕΚ, δεν θα πάω στον Ολυμπιακό; Εννοείται και θα πάω στον Ολυμπιακό. Γιατί ήξερες ότι στον Ολυμπιακό, ήταν ένα σωματείο πιο οργανωμένο. Ήξερες ότι ήταν το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα. Πώς θα το κάνουμε δηλαδή; Δεν ήμουν έτοιμος να πάω στο εξωτερικό. Με ήθελε η Σαραγόσα, ο Μανόλο Χιμένεθ. Να πάω να κάνω τι. Κι αν δεν παίξω; Καταστράφηκα. Γυρίζω στη Λιβαδειά; Πήγα στον Ολυμπιακό που ήξερα ότι θα παίξω. Το πίστευα ότι θα παίξω.

Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.