Header Ads


Επίθεση Λάζαρου σε Λυσάνδρου! - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!

Επίθεση Λάζαρου σε Λυσάνδρου! - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!


Ολυμπιακός και Λάζαρος φαίνεται πως έχουν χάσει την γη κάτω από τα πόδια τους, βρίσκονται σε πανικό και το μόνο που κάνουν είναι να...φωνάζουν και να ωρύονται προσβάλλοντας όλο τον κόσμο! - Απίστευτος διάλογος Λάζαρου - Λυσάνδρου!
Αναλυτικά οι διάλογοι

Χατζησαββάογλου: «Όταν υπέγραψε ο Χριστοδουλόπουλος στην ΑΕΚ, εσείς ήσασταν ο δικηγόρος του;».

Λυσάνδρου: «Ναι, ήμουν δικηγόρος του Λάζαρου».

Χατζησαββάογλου: «Τι του είχατε πει τότε γι’ αυτό το έγγραφο;».

Λυσάνδρου: «Αυτό αφορά εμένα και τον τότε πελάτη μου, όχι το δικαστήριο».

Χριστοδουλόπουλος: «Όταν σε πλήρωνα και μου έλεγες άλλα και τώρα λες άλλα; Σε είχα δικηγόρο μου για να με προστατεύσεις. Και μου είχες πει ότι είναι ανίσχυρο αυτό το συμβόλαιο».

Λυσάνδρου: «Η στρατηγική να δέχομαι επίθεση για τις εντυπώσεις, τελειώνει εδώ. Τελειώστε το κύριε πρόεδρε για να μην χρειαστεί να αυτό-προστατευτώ».

Σε εκείνο το σημείο ο Χατζησαββάογλου εμφάνισε email μεταξύ Λάζαρου και Λυσάνδρου και ρώτησε τι του λέει σε αυτά τα email για το συμβόλαιο.

Λυσάνδρου: «Του λέω ότι είναι δανεικός με οψιόν αγοράς. Κύριε πρόεδρε, ως εδώ. Δεν θα επιτρέψω να εμφανίζονται προσωπικά μου email, αν και δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω στο οτιδήποτε. Αλλά αυτός ο θεατρινισμός επειδή είναι παρόντες δημοσιογράφοι θα τελειώσει εδώ».

Πρόεδρος: «Εσείς γιατί δεν πήγατε στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών να τα πείτε αυτά και να προσβάλλετε το συμβόλαιο».


Λυσάνδρου: «Μα δεν ήταν επιθυμητή πλέον η συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Χριστοδουλόπουλο. Υπήρχε μια διοικητική απόφαση και ακολούθησε η νομική μας στρατηγική. Το συμβόλαιο είναι έγκυρο για ένα χρόνο ακόμα. Οι έννομες συνέπειες που δημιούργησαν αυτή την διαφορά, επήλθαν στις 15/5, όταν υπέγραψε δεύτερο συμβόλαιο. Η φιλοσοφία μας είναι ότι αν δεν θέλει αυτός μία, εμείς δεν θέλουμε εκατό. Γι’ αυτό δεν προσβάλαμε το συμβόλαιο στην ΕΙΜ».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.