Header Ads


Unlabelled Έρχονται...μεταγραφικές ανακοινώσεις - Οι «μπλόφες» και οι...μεταγραφές!

Έρχονται...μεταγραφικές ανακοινώσεις - Οι «μπλόφες» και οι...μεταγραφές!


Τα γκάζια Τίγρη έπιασαν τόπο, έτσι... καλμάρει τον Ουζουνίδη. Τα πρώτα της μεταγραφικά "χτυπήματα" ετοιμάζει σιγά - σιγά η ΑΕΚ, με πολλά ονόματα να ακούγονται στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ.
Μπόγιαν Κρκιτς, Μάτο Γιάγιαλο και Φίλιπ Μάλμπασιτς βρίσκονται στην επικαιρότητα του ρεπορτάζ της Ένωσης και μένει να δούμε αν θα κάτσει σε κάποιον από αυτούς η "μπίλια".

Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποτελούν δεύτερες επιλογές, αφού στο συνολικό της αξιολόγησής τους βρίσκονται αρκετά πίσω. Κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι οι "εκλεκτοί" του κιτρινόμαυρου τεχνικού τιμ και αν όντως απασχολήσουν σοβάρα, θα συνεπάγεται πως κάτι θα πήγε στραβά στις βασικές επιλογές της ομάδας.

Στην κορυφή των διαπραγματεύσεων βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι περιπτώσεις του φορ και του χαφ και αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται εντός 48ωρου να "σκάσει" το όνομα του παίκτη που ενδιαφέρει την Ένωση.

Πάντως, αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να τελειώσει μεταγραφή πριν επιστρέψει η ομάδα από την Πολωνία, αφού δεν τον πιστεύουν ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ούτε οι συνεργάτες του.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.