Header Ads


Ουζουνίδης, ο πιο ισχυρός επί Μελισσανίδη

Ουζουνίδης, ο πιο ισχυρός επί Μελισσανίδη


Ο εορτάζων σήμερα Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο πρώτος προπονητής που κάνει… κουμάντο στην ΑΕΚ.
Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις στο κλαμπ την ισχυρή παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, τα φώτα και ο τελευταίος… λόγος πέφτουν πάντα σε αυτόν. Έτσι πορεύτηκε η ΑΕΚ από το 2013, μέχρι την κούπα του Μαΐου.

Παράγοντας με καντάρια εμπειρίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το ‘80, έχει συνεργαστεί με τρεις γενιές ποδοσφαιριστών και προπονητών και παράλληλα έχει ισχυροποιηθεί επιχειρηματικά (σε πολλούς τομείς) σε τεράστια βαθμό.

Ο Μελισσανίδης στην τωρινή θητεία του στην ΑΕΚ έχει συνεργαστεί με αρκετούς προπονητές. Δέλλας, Πογιέτ, Κετσπάγια, Μοράις, Χιμένεθ ήταν οι επιλογές πριν τον Ουζουνίδη. Και κανείς τους δεν κατάφερε όσα ο Ουζουνίδης μέσα σε λίγο καιρό.

Ο Εβρίτης κόουτς σύμφωνα με τα δεδομένα, με τα γεγονότα και όσα έχουν προκύψει από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, είναι ο πιο ισχυρός προπονητής στην ΑΕΚ επί των ημερών «Τίγρη».

Με απλά ελληνικά: ο Μελισσανίδης γουστάρει πολύ τον Ουζουνίδη και πείσθηκε να έχει αυτός τον τελευταίο λόγο μέσα στην ομάδα. Ούτε καν ο Πρωταθληματικός Χιμένεθ που κατάφερε το… θαύμα πέρυσι, δεν απόλαυσε (ποτέ) κάτι τέτοιο.

Μπορεί ο Μελισσανίδης να θέλει να έχει πάντα λόγο και συμμετοχή, να συμμετείχε και στην συνάντηση-κλειδί με τα αδέρφια Λέμιτς, μπορεί να μιλάει με τις ώρες με τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ, αλλά όλοι ξέρουν ότι μία μεταγραφή θα γίνει αν και όταν θέλει ο Ουζουνίδης. Αποδείχθηκε και στο πώς σπαταλήθηκε το πρώτο διάστημα προετοιμασίας (όπου δεν είχε τακτική παρά μόνο φυσική κατάσταση) δίχως τις «καλές» μεταγραφές.

Ο Ουζουνίδης ξέρει ότι αυτές τις 3 εβδομάδες που έχει μπροστά του, μπορεί να προσαρμόσει τα νέα παιδιά στην ομάδα. Ουσιαστικά να τους βάλει στο κομμάτι της τακτικής, διότι Αλεφ και Μπογέ έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους, ενώ μένει να φανεί και η (αγωνιστική) κατάσταση του Πόνσε.

Με υπομονή και ψυχραιμία (κυρίαρχο στοιχείο του), ο Ουζουνίδης θα προσπαθήσει αρχικά να βάλει την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League με μίνιμουμ στόχο τους ομίλους του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ο επόμενος στόχος είναι να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, πιο θελκτικό στο μάτι και να υπερασπιστεί όσα πέτυχε πέρυσι το… γαλατικό χωριό του Μανόλο. Δεν είναι εύκολο.

Όπως δεν είναι εύκολο να σου δώσει τα κλειδιά ο Μελισσανίδης. Ο (εορτάζων σήμερα) Μαρίνος ξέρει…

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.