Header Ads


Unlabelled Απίστευτη επίθεση σε Μανωλά από «κιτρινόμαυρο» ρεπόρτερ - «Ταιριάζεις στον Ολυμπιακό και τον...»!

Απίστευτη επίθεση σε Μανωλά από «κιτρινόμαυρο» ρεπόρτερ - «Ταιριάζεις στον Ολυμπιακό και τον...»!


Απαντήσεις-φωτιά σε όλες τις ατάκες του Έλληνα άσου.
Ιδιοσυγκρασία όμοια με του Ολυμπιακού και του Θρασύβουλου έχει ο Κώστας Μανωλάς, κι αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι ΑΕΚ.

Αυτό σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Σπύρος Δαρσινός, με αφορμή τη συνέντευξη του διεθνή Έλληνα αμυντικού στο sport24 και τοποθετήθηκε με ειρωνεία στην ευκαιρία που του έδωσε η Ένωση για να παίξει σε μεγάλη ομάδα, αλλά και στις «δυσκολίες» που είχε προβάλει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στην τιμωρία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που επιδιώκει η ΑΕΚ, αν και δεν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. 

Πώς σχολιάζεις την ατάκα του Κώστα Μανωλά «Δεν είμαι ΑΕΚ, επιστρέφω στην Ελλάδα μόνο για Ολυμπιακό»;

«Φυσικά και δεν είναι ΑΕΚ. Σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία. Πως θα μπορούσε να ‘ναι, άλλωστε. Η ιδιοσυγκρασία του δεν ταιριάζει σε αυτή της ΑΕΚ. Ταιριάζει περισσότερο σε αυτή του Ολυμπιακού και του Θρασύβουλου».

Μεταξύ άλλων είπε στη συνέντευξή του ότι υπήρξε από την ΑΕΚ άσχημη συμπεριφορά σε εκείνον και τον θείο του. Ποια είναι η άποψή σου;

«Είναι αλήθεια πως η ΑΕΚ δεν του συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά. Θα μπορούσε να μην τον εντάξει στο δυναμικό της και να τον αφήσει να εξελιχθεί στο όμορφο γήπεδο της Φυλής. Ούτως ή άλλως υπήρχαν δεκάδες σκάουτς εκείνη την εποχή που τον... παρακολουθούσαν. Το τι... καραμούζα έφαγε η ΑΕΚ όταν τον απέκτησε, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. «Κάνουν χάρες στον ανιψιό του Στέλιου», έλεγαν. Επίσης η ΑΕΚ στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στην καριέρα του Κωστάκη. Ειδικά δε στις... διαπραγματεύσεις για την... πώλησή του ήταν σκέτος... βράχος».

«Είναι δίκαιο που οι ομάδες φοβούνται στο Καραϊσκάκη», σχολίασε μεταξύ άλλων. Πώς το σχολιάζεις;

«Και την Τούμπα φοβούνται και το «Καραϊσκάκης» είναι δίκαιο να τρέμουν. Μόνο ο... Γαλανόπουλος έχει... άγνοια κινδύνου»!

Έκανε λόγο για έχθρα των δημοσιογράφων προς τους Μανωλάδες.

«Για ν’ αφήσουμε και λίγο την πλάκα στην άκρη, δεν γνωρίζω ούτε έναν συνάδελφο που να μη λατρεύει τον Στέλιο. Ούτε έναν».

Τέλος, η ΑΕΚ έχει ανοιχτές παρτίδες με τον Λάζαρο; Τι περισσότερο ξέρεις, τι περιμένεις να γίνει;

«Απλή υπόθεση. Η ΑΕΚ καταθέτει προσφυγή για την παρουσία του Λάζαρου στην προπόνηση του ΟΣΦΠ. Σε βάρος του Λάζαρου και του ΟΣΦΠ. Το μόνο που φαίνεται να απαιτεί είναι η τιμωρία του παίκτη και της ομάδας. Δεν φαίνεται να έχει διάθεση να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις της με βάση το συμβόλαιο που κατέχει».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.