Header Ads


Unlabelled Οι αδερφοί Λέμιτς ρώτησαν για τον Μπάρκα!

Οι αδερφοί Λέμιτς ρώτησαν για τον Μπάρκα!


Κάτι παραπάνω έβλεπαν στην ΑΕΚ και φρόντισαν να προχωρήσουν στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Μπάρκα. 
Η Ένωση «έδεσε» τον 23χρονο τερματοφύλακα μέχρι το 2022, εκτιμώντας όχι μόνο την αξία και το ταλέντο του, αλλά και την μεγάλη μεταπωλητική αξία του.

Γύρω από τον Μπάρκα έχει ξεκινήσει ένας…χορός δημοσιευμάτων που φέρνει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του νεαρού πορτιέρο στην ΑΕΚ και κάποιες μάλιστα να΄χουν προχωρήσει σε διερευνητικές κρούσεις προς τους πρωταθλητές Ελλάδας σχετικά με την απόκτησή των δικαιωμάτων του.

Το…σουξέ στο εξωτερικό

Ο Μπάρκας αποτελεί αυτή την στιγμή τον πιο δημοφιλή παίκτη της ΑΕΚ στις ξένες αγορές, στα τμήματα σκάουτινγκ ευρωπαϊκών ομάδων και στις ατζέντες ξένων ατζέντηδων. Κάτι παραπάνω ασφαλώς και θα γνωρίζουν οι αδερφοί Λέμιτς (Βλάντο και Ζόραν) οι οποίοι προ ημερών είχαν κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (όπως αποκάλυψε η «ΩΡΑ») με φόντο τον δανεισμό του Λούκας Μπογέ από την Τορίνο στην ΑΕΚ.

Σε αυτό το ραντεβού οι δύο Σέρβοι ατζέντηδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον Έλληνα τερματοφύλακα της Ένωσης και μάλιστα ζήτησαν να πληροφορηθούν τους συμβολαιογραφικούς όρους της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Εκεί λοιπόν εκτός από το συμβόλαιο που λήγει το 2022, έμαθαν πως δεν υπάρχει καμία οψιόν αγοράς (buy out) κάτι που σημαίνει πως η Ένωση μπορεί να γράψει οποιοδήποτε νούμερο η ίδια κρίνει στο…καρτελάκι του Μπάρκα.

marca-sl.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.