Header Ads


«Μέγα Σκάνδαλο» στην υπόθεση του Λάζαρου!

«Μέγα Σκάνδαλο» στην υπόθεση του Λάζαρου!


Πρωτοφανή πράγματα με την παραίτηση Χατζησαββάογλου που απο πρώην δικαστης που αναφέρεται ακομη στο σάιτ της ΕΠΟ εγινε υπεράσπιση του κατηγορουμένου, ερωτηματικά και από τη στάση του ΠΣΑΠ υπέρ του Ολυμπιακού στην υπόθεση Λάζαρου


Χροιά σκανδάλου αποκτά πλέον η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ εναντίον Χριστοδουλόπουλου και ΟΣΦΠ, με ολοένα και πιο περίεργα πράγματα να συμβαίνουν και με την πλέον παράξενη εξέλιξη σε μια σειρά περίεργων διεργασιών να αποτελεί την εμφάνιση του δικηγόρου Ιωάννη Χατζησαββάογλου, ως νομικού εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή μαζί με την Ασπα Σουλούκου.
Μόνο το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα ο κ. Χατζησαββάογλου αναφέρεται στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ ως τακτικός της μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών που εξετάζει και τη συγκεκριμένη υπόθεση αρκεί για να καταδείξει τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να… αντιμετωπίσει την προσφυγή της ΑΕΚ την οποία κατά τα λοιπά θεωρεί νομικά αστήρικτη υπόθεση που δεν του δημιουργεί την παραμικρή ανησυχία.

Ο κ. Χατζησαββάογλου ήταν ο ένας από τους τέσσερις δικηγόρους του Ολυμπιακού που εμφανίστηκαν στην αίθουσα της εκδίκασης για μια υπόθεση στην οποία η πλευρά του Ολυμπιακού είχε ειδοποιήσει προ τεσσάρων ημερών την ΑΕΚ ότι σκοπεύει να ζητήσει αναβολή! Και τελικά εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους και τρία αιτήματα σε μια τυπική υπόθεσης πρωτοείσακτης υπόθεσης στην οποία η αναβολή εθεωρείτο δεδομένη…

Είναι προφανές πως ο κ. Χατζησαββάογλου για να εκπροσωπήσει τον Χριστοδουλόπουλο, έχει παραιτηθεί από την Επιτροπή και πιθανότατα αυτό δεν έχει καταγραφεί ακόμη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Που σημαίνει πως η παραίτηση του από το όργανο που θα την εκδικάσει, για να αναλάβει την υπόθεση αυτή, έγινε σε χρόνο ρεκόρ! Κι αφήνει πολλά ερωτηματικά για το τι μπορεί να σημαίνει.

Μάλιστα η διαρροή της ΑΕΚ περί τεσσάρων δικηγόρων απαντήθηκε από τον Ολυμπιακό με το ατράνταχτο επιχείρημα ότι οι δικηγόροι είναι δύο της ομάδας και δυο του Λάζαρου λες και το θέμα της ΑΕΚ ήταν το πολυπρόσωπο νομικό επιτελείο των ερυθρόλευκων. Η απάντηση της ΑΕΚ στο ερώτημα του Ολυμπιακού «τι φοβάται η ΑΕΚ;» δεν είχε να κάνει με τον αριθμό των δικηγόρων (πολυπρόσωπο νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει και στην υπόθεση της Τούμπας) αλλά με την ερυθρόλευκη πανστρατιά σε μία υπόθεση που δεν ήθελε να δικάσει… Και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει το παραμικρό νομικό έρεισμα στο επιχείρημα ότι ζητήσαμε αναβολή για να πάρουμε το συμβόλαιο. Θα μπορούσε να δικάσει και να πάρει το συμβόλαιο που υπήρχε στον έναν από τους τρεις ογκώδεις φακέλους με τους οποίους εμφανίστηκε η ΑΕΚ στην εκδίκαση. Επίσης δεν ζητάς αναβολή σε μία υπόθεση που εκτιμάς απόλυτα τυπική και στην ουσία κερδισμένη από τη στιγμή που υποστηρίζεις ότι η αντίδικός σου δεν έχει καν συμβόλαιο με τον Λάζαρο.

Βεβαίως όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την επιχειρηματολογία του λέγοντας στην αρχή πως η ΑΕΚ δεν έχει τίποτα, στη συνέχεια έβγαλε ότι η ΑΕΚ έχει ένα απλό συμφωνητικό επέκτασης του συμβολαίου, μετά μίλησε για ένα συμβόλαιο που δεν ισχύει, εν συνεχεία ότι είναι ένα συμβόλαιο με υπογραφή Δέδε και άρα άκυρο και στη χθεσινή του διαρροή παραδέχτηκε την ύπαρξη συμβολαίου του Λάζαρου με την ΑΕΚ λέγοντας ότι… «εμείς έχουμε το μόνο ΝΟΜΙΜΟ συμβόλαιο, όχι το μοναδικό συμβόλαιο». Απέναντι σε μια ΑΕΚ που δεν διεκδικεί τον ποδοσφαιριστή αλλά την τιμωρία του από τη στιγμή που για την ίδια χρονική περίοδο έχει υπογραφεί σε δύο συμβόλαια… Κάτι που συνιστά ξεκάθαρη παράβαση από τις διατάξεις του κανονισμού μεταγραφών!

Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο στη συγκεκριμένη υπόθεση, που αφορά το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, τον ΠΣΑΠ. Όπως έγινε γνωστό χθες, ο ΠΣΑΠ έκανε παρέμβαση υπέρ του Χριστοδουλόπουλου. Κατ’ επέκταση και υπέρ του ΟΣΦΠ, αφού η ΑΕΚ έχει κάνει κοινή προσφυγή στο ίδιο δικόγραφο εναντίον και των δύο πλευρών. Με την παρέμβασή του υπέρ του Λάζαρου, ο ΠΣΑΠ έκανε ταυτόχρονα παρέμβαση και υπέρ του ενός εκ των δύο συλλόγων που μετέχουν στη δικαστική διαμάχη. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και που έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, έντονο εκνευρισμό και διαφωνίες ακόμα και μέσα στις τάξεις του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών. Το έκαναν από νομική πλάνη ή με σκοπιμότητα υπέρ του Ολυμπιακού; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε αυτή τη φάση…
Από την άλλη πλευρά τρία μέλη της επιτροπής που εκδικάζει και θα πάρει απόφαση, εκπροσωπούν τον ΠΣΑΠ. Μακρυνιώτης, Ανδριόπουλος και Μπαλάτσου, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

*aek365.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.