Header Ads


Ο Μπογέ «κρίνει» την επόμενη μεταγραφή επιθετικού

Ο Μπογέ «κρίνει» την επόμενη μεταγραφή επιθετικού


Ο Αργεντινός παίζει και ως εξτρέμ και ως φορ,ο Ουζουνίδης θα αποφασίσει που θα τον βάλει και κατόπιν θα κριθούν οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ στην επιθετική της γραμμή.
Κάθε προπονητής μπορεί να νιώθει ικανοποίηση όταν στα χέρια του έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίζουν με την ίδια ευχέρεια σε περισσότερες από μία θέσης. Ο Λούκας Μπογέ παρά το νεαρό τις ηλικίας του είναι παίκτης με σπουδαίες παραστάσεις ως τώρα στην καριέρα του και με δυνατότητα να παίζει τόσο ως καθαρός επιθετικός, όσο και ως εξτρέμ. Είναι χαρακτηριστικό πως σε οσα ματς έχει αγωνιστεί ως τώρα βασικός έχει ξεκινήσει 38 ως φορ, 15 αγώνες ως αριστερός εξτρέμ, 4 ως δεξιός εξτρέμ, 2 ως 10άρι και μία ως δεύτερος κεντρικός χαφ. Πέρυσι στη Θέλτα (είχε συνολικά 13 συμμετοχές) έπαιξε 9 παιχνίδια ως καθαρός επιθετικός, ενώ και στη Νιούελς στη συγκεκριμένη θέση τον υπολόγιζαν περισσότερο τα τρία χρόνια που έμεινε. Ως φορ έπαιξε και στη Ρίβερ Πλέιτ. Αντίθετα, στην Τορίνο τον υπολόγιζαν περισσότερο ως πλάγιο επιθετικό που να κινείται από αριστερά (11 συμμετοχές ως εξτρέμ), ενώ στη Θέλτα είχε συμμετοχές και στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Μπογέ λοιπόν μπορεί να παίξει κάλλιστα και ως επιθετικός και ως εξτρέμ (κυρίως αριστερά, προκειμένου να συγκλίνει και να εκτελεί με το καλό του δεξί πόδι). Όταν με το καλό ο παίκτης έρθει στην Αθήνα και ενσωματωθεί με την ΑΕΚ, τότε θα αποφασιστεί μετά τις πρώτες προπονήσεις το αν θα χρησιμοποιηθεί στα άκρα ή ως παρτενέρ του Λιβάγια.

Ο προπονητής θα του αναπτύξει τα πλάνα του, θα ακούσει τις απόψεις και του παίκτη του, και κατόπιν θα αποφασιστεί από κοινού μεταξύ διοίκησης και προπονητή η επόμενη μεταγραφική κίνηση για την επίθεση. Αν δηλαδή ο Ουζουνίδης υπολογίζει περισσότερο τον Μπογέ ως παρτενέρ του Λιβάγια τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί και θα αποκτήσει εξτρέμ. Αν αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο ως πλάγιο επιθετικό, τότε θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και πιο «κλασικός» φορ. Οχι όμως φορ κολώνα αφού ο Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει έναν παίκτη που να μοιάζει σε αυτό που ήταν ο Αραούχο.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.