Header Ads


Μεταγραφή για την υπέρβαση – Τα «σπρώχνει» ο Μελισσανίδης για πρόκριση

Μεταγραφή για την υπέρβαση – Τα «σπρώχνει» ο Μελισσανίδης για πρόκριση


Η ΑΕΚ έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση.
Καλή δεν τη λες την κλήρωση για την ΑΕΚ. Ούτε κακή. Είτε η Ρόζενμποργκ έρθει, είτε η Σέλτικ, θα πρόκειται για ομάδες με εμπειρία. Με πολλά χρόνια στην… πλάτη τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αλλά μια καλή ΑΕΚ, στιβαρή, που θα καταφέρει να ανταπεξέλθει αμυντικά, μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσει να δουλεύει για αυτά τα πολύ μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια της ομάδας.

Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ με πρόκριση εξασφαλίζει σίγουρα τη συμμετοχή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα φλερτάρει με τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Ο Έλληνας προπονητής περιμένει πλέον και από τη διοίκηση το… τελικό χτύπημα. Το «κερασάκι» στην μεταγραφική τούρτα, που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον σύλλογο. Που θα τον ισχυροποιήσει εν όψει των μεγάλων αγώνων του Αυγούστου.

Ο Ρόμπιν Λουντ συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και στην ΑΕΚ αναμένεται να τον προσεγγίσουν εκ νέου. Ο Ουζουνίδης τον θέλει, ο ίδιος ο Φινλανδός θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον Έλληνα προπονητή, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης αυτή τη στιγμή παίζουν ρόλο.

Με μία τέτοια κλήρωση, όμως, ο Μελισσανίδης μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να φέρει είτε τον Λουντ, είτε κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή που δεδομένα θα… κουμπώσει και θα βοηθήσει την ΑΕΚ άμεσα. Από την πρώτη μέρα. Και από τον πρώτο αγώνα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.