Header Ads


Unlabelled «Κόλαση» στην ΑΕΚ - Ανατροπή με τον... τελειωμένο; - Βράζουν όλοι, παίζει και διαζύγιο-ΣΟΚ!

«Κόλαση» στην ΑΕΚ - Ανατροπή με τον... τελειωμένο; - Βράζουν όλοι, παίζει και διαζύγιο-ΣΟΚ!


«Πικρές» αλήθειες για πρώην «κόκκινο» και πρώην «πράσινο» άσο.
Το σήριαλ με τον Εζεκιέλ Πόνσε στην ΑΕΚ καλά κρατεί τις τελευταίες μέρες, αν και υπάρχει η εκτίμηση πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές για την Ένωση.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ έχουν δώσει διορία 48 ώρες στον παίκτη για να δώσει την απάντησή του, διαφορετικά θα αποσύρουν οριστικά το ενδιαφέρον τους, για να ψάξουν αλλού για επιθετικό.

Υπάρχουν, πάντως, κάποιοι που θεωρούν ότι ο Αργεντινός έχει χαθεί ήδη για την ΑΕΚ και πως η διορία που δίνεται από την Ένωση έχει επικοινωνιακούς σκοπούς, προκειμένου να μη «στοιχίσει» τόσο πολύ η συγκεκριμένη μεταγραφική ήττα.

Παράλληλα, στην Ιταλία θεωρούν ότι ο Εζεκιέλ Πόνσε αναμένεται στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα, μετά από πιέσεις που δέχθηκε από τη Ρόμα, προκειμένου να υπογράψει στην ελληνική ομάδα. Κανείς, δηλαδή, δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει και δε βάζει το χέρι του στη φωτιά για την εξέλιξη του συγκεκριμένου σήριαλ.

Η γκρίνια φέρνει διαζύγιο;

Στο μεταξύ, την ίδια ώρα, στα «κιτρινόμαυρα» Μέσα και φόρα επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ λόγω της «ανομβρίας» στα μεταγραφικά. Η Ένωση έχει μείνει πίσω στον σχεδιασμό της, δεν έχουν αντικατασταθεί ακόμα «βαριά» ονόματα που αποχώρησαν από το σύλλογο (Σέρχιο Αραούχο, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κ.λπ.) και, πλέον, η πίεση στην ΠΑΕ έχει αυξηθεί… επικίνδυνα.

Μάλιστα, λέγεται πως η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί φέρει εξελίξεις στο σύλλογο, ενδεχομένως και σημαντικές ανακατατάξεις. Πάντως, πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται έτσι κι αλλιώς σε  δύσκολη θέση για το γεγονός ότι χρεώνεται λάθος χειρισμούς σε σημαντικές μεταγραφικές υποθέσεις (βλέπε Εζεκιέλ Πόνσε), ενώ φαίνεται πως δεν έχει καλή χημεία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Κάμπελ και Καρέλης

Σε ό,τι αφορά τα νέα σενάρια για τον Τζόελ Κάμπελ, είναι όντως μια περίπτωση που στην ΑΕΚ έχουν διάθεση να παλέψουν. Ο Κοσταρικανός άσος μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Άρσεναλ, ωστόσο το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες για τον παίκτη καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όσο για τον Νίκο Καρέλη, μπορεί να αρέσει στην Ένωση, αλλά οι απαιτήσεις της Γκενκ, που ξεκινούν σε αυτή τη φάση από τα 5 εκατ. ευρώ, κάνουν την περίπτωσή του απαγορευτική.

*spordog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.