Header Ads


Unlabelled Αυτός είναι ο εξτρέμ που θα...σβήσει τον Λάζαρο!

Αυτός είναι ο εξτρέμ που θα...σβήσει τον Λάζαρο!


Ο Leonardo da Silva Souza είναι ελεύθερος και ωραίος και σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρει έντονα την Ένωση! - Στατιστικά και αριθμοί που μιλούν από μόνα τους!
Η αλήθεια είναι ότι ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά για τους πιο… μυημένους ή αυτούς που έχουν καλή μνήμη. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που είχε ενδιαφερθεί πέρυσι για τον παίκτη που τελικά είχε καταλήξει στην Αλ Αχλί, από την Παρτιζάν έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο ένα χρόνο μετά, ο Leonardo έμεινε ελεύθερος, παρόλο που σε 19 συμμετοχές είχε 10 γκολ και 6 ασίστ. Έτσι μου τον θύμισε ο Στέφανος την ώρα που με είχε να τρώω και να πίνω στο ωραίο μεζεδοπωλείο του. «Αυτός είναι παικταράς και για κάποιον λόγο είναι ελεύθερος» μου λέει και εγώ βρίσκω απευθείας το θέμα για την σημερινή στήλη.

Η πιο πιθανή εκδοχή για την αποχώρηση του από την Σαουδική Αραβία είναι το… φέσωμα αφού εν τέλει οι Άραβες δεν φαίνεται να δίνουν ότι τάζουν (βλ. Παναθηναϊκό και Μπεργκ). Σίγουρα οι απαιτήσεις του παίκτη θα είναι υψηλές ωστόσο η ΑΕΚ μπορεί να τις καλύψει δίνοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο, παίρνοντας όμως έναν παίκτη ελεύθερο και σε καλή ηλικία.

Μιλάμε για έναν Βραζιλιάνο που μπορεί να κάνει όντως παπάδες στην Ελλάδα, αρκεί βέβαια να δούμε πρώτα τις ιατρικές του εξετάσεις, μήπως κρύβεται κάποιο θεματάκι. Ωστόσο για να καταλάβετε, η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη, ακόμα και τώρα που έμεινε ελεύθερος, είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη κάθε παίκτη της Ένωσης. Οι εμφανίσεις του στην Παρτιζάν την σεζόν 2016/17 δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα (θα με καταλάβετε αργότερα).

Αφού πιεστήκαμε όλοι πως οι υπεύθυνοι πρέπει να ψαχτούν…. χθες, πάμε να δούμε κάποια στοιχεία. Είναι κρίμα να τα γράψω εγώ. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, για έναν παίκτη που σε 149 ματς σε Κύπρο, Ουκρανία, Σερβία, Ρωσία και Σ.Αραβία έχει 61 γκολ και 22 ασίστ! Τρέλα…

*aek-live.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.