Header Ads


«Σπουδαία επιλογή για την ΑΕΚ ο Άλεφ - Σπεσιαλιτέ του η ντρίπλα.. σομπρέρο»

«Σπουδαία επιλογή για την ΑΕΚ ο Άλεφ - Σπεσιαλιτέ του η ντρίπλα.. σομπρέρο»


Μέλι… στάζουν από την Κύπρο για τον Βραζιλιάνο που παίρνει η ΑΕΚ

Το Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ… χτύπησε στις μεταγραφές και έχει «κλείσει» τον Αλεφ και τον Λούκας Μπογέ, ενώ φορτσάρει για να αποκτήσει και τον Πόνσε. Η Ενωση θέλει να… καλύψει τα κενά της ενόψει των προκριματικών του Champions League, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τους περιμένει τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα.
Και αν για τον Μπογέ της Τορίνο και τον Πόνσε της Ρόμα, οι εικόνες και τα δεδομένα είναι περισσότερα, αυτός που δεν ήταν πολύ γνωστός ήταν ο Αλεφ, ο οποίος ωστόσο δείχνει… ψαγμένη κίνηση για τους «κιτρινόμαυρους». Σούπερ χρονιά στην Κύπρο στο πρωτάθλημα και στο Europa League και ένας χαφ που κάνει… τα πάντα.

Το «To10.gr» επικοινώνησε με τον Κύπριο δημοσιογράφο του «Kerkida.net» και συνεργάτη του κρατικού ΡΙΚ που έχει… άποψη για τον 23χρονο Βραζιλιάνο και μας τον… σκιαγραφεί.

«Η ΑΕΚ έχει κάνει μια σπουδαία επιλογή. Ο Άλεφ Ντος Σάντος προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού σε Κύπρο και Ευρώπη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε, εφόσον του δείξει εμπιστοσύνη από την αρχή ο Μαρίνος Ουζουνίδης» είπε αρχικά και εν συνεχεία ξεκίνησε την… ανάλυση του Αλεφ «Πρόκειται για ένα σύγχρονο μέσο, ο οποίος βοηθάει αφάνταστα την ομάδα να χτίσει παιχνίδι από πίσω και να βγάλει μπροστά τη μπάλα. Θα τον χαρακτήριζα ήρεμη δύναμη στη μεσαία γραμμή. Είναι καθαρό 8άρι. Μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση Νο6. Θα βοηθήσει την ΑΕΚ. Έχει καλή αντίληψη του χώρου, βλέπει γήπεδο και προσπαθεί με σίγουρες μεταβιβάσεις να οργανωθεί σωστά και ορθόδοξα η ομάδα του.

Μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Όσες φορές χρειάστηκε να αγωνιστεί ως στόπερ, τα πήγε περίφημα».

Ο Κύπριος δημοσιογράφος πάντως μίλησε και για την… εμπειρία του από τον Βραζιλιάνο στην Κύπρο, την ντρίπλα… σομπρέρο «Ο Άλεφ θα αναγκάσει το φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ να σηκωθεί πολλές φορές από την καρέκλα για να τον αποθεώσει. Η σπεσιαλιτέ του είναι η ντρίμπλα σομπρέρο (περνά την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο). Σε ματς-ντέρμπι του Απόλλωνα έκανε τη συγκεκριμένη εντυπωσιακή ντρίμπλα 3 και 4 φορές σε ένα 90λεπτο».

Τέλος, ο Στέλιος Αναστασίου σχολιάζει την μεταγραφή της ΑΕΚ, πόσο σημαντική είναι για το… μέλλον και γιατί δεν έμεινε στην Κύπρο ο Βραζιλιάνος «Ηταν ο κορυφαίος στη θέση του τη σεζόν που πέρασε στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Άλεφ, αλλά λόγω οικονομικού (σ.σ απαιτήσεις της Μπράγκα), ήταν αδύνατο να συνεχίσει στην ομάδα. Έκανε κίνηση και το ΑΠΟΕΛ για την απόκτησή του. Εάν και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει για να τον κάνει «δικό της» το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα έχει πολύ μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία αν επιβεβαιώσει τη φήμη του στην ΑΕΚ. Παίκτης που έχει συμμετοχές με την Κ20 της Βραζιλίας, δεν μπορεί να είναι τυχαίος».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.