Header Ads


«Πρόβα Τζενεράλε» με Μαρσέιγ θέλει η ΑΕΚ

«Πρόβα Τζενεράλε» με Μαρσέιγ θέλει η ΑΕΚ


Ένα σπουδαίο φιλικό ματς έχει υποσχεθεί η ΑΕΚ στον κόσμο της και προσπαθεί να το κάνει πράξη. Σε επαφές με το "αδελφό" σωματείο της Μαρσέιγ για την 31 Ιουλίου.
Θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας που είναι «αδελφωμένοι» με εκείνους της Μαρσέιγ. Πιθανότατα θα φέρει και φίλους της γαλλικής ομάδας στην Ελλάδα για να το παρακολουθήσουν μαζί με εκείνους της ΑΕΚ.

Γενικότερα η επιλογή της φιναλίστ του Europa League, Μαρσέιγ, είναι μια ιδιαίτερα ελκυστική υπόθεση για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, σαφώς περισσότερους για τους φίλους της "Ένωσης" που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ένα σπουδαίο ματς, ως πρόβα τζενεράλε του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού που θα δώσει η ομάδα φέτος, στις 7 ή 8 Αυγούστου.

Αν εν τέλει το φιλικό κανονιστεί (οι δύο ομάδες τα συζητούσαν και σήμερα καθώς ο γαλλικός σύλλογος έχει εκτός έδρας φιλικά στις 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου με τις Σπόρτιγκ Λισσαβόνας και Μπόρνμουθ αντιστοίχως), τότε θα διεξαχθεί το βράδυ της 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Πάντως μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει λάβει καταφατική απάντηση.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.