Header Ads


Unlabelled Διπλό χτύπημα Μελισσανίδη, κάνει το χατίρι στον Ουζουνίδη!

Διπλό χτύπημα Μελισσανίδη, κάνει το χατίρι στον Ουζουνίδη!


Τρέχουν τον σχεδιασμό στην ΑΕΚ! - Γίνεται πράξη η θέληση του Μαρίνου! - Δείτε ποιος έρχεται στην Ένωση!
«Θέλω οι επιλογές που θα κάνουμε να είναι ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στην ομάδα και στο στυλ που προσπαθώ να περάσω στην ομάδα. Θα ήθελα να τους έχω εδώ στην προετοιμασία, αλλά ξέρουμε όλοι μας ότι είναι δύσκολη μεταγραφική περίοδος αυτή. Έχουν γίνει συζητήσεις για έναν κεντρικό παίκτη και θέλω έναν ακραίο οπωσδήποτε.

Όσο για τον σέντερ φορ, μιλάω προφανώς για τον Πόνσε. Όμως πρέπει να κοιτάω κι άλλες περιπτώσεις. Έχουμε τη διαβεβαίωση της Ρόμα πως θα τελειώσει το θέμα του δανεισμού του, έχει καθυστερήσει αρκετά. Περιμένω να έρθει ο παίκτης και να ενσωματωθεί. Δεν έχουμε πολύ καιρό ακόμα, δουλεύουμε με τα παιδιά που είναι εδώ, είναι πολύ νωρίς για να έχουμε απαιτήσεις. Δείχνουν ότι προσπαθούν και είναι πολύ συγκεντρωμένοι όλοι τους».

Αυτές ήταν οι κουβέντες που είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τα μεταγραφικά μετά το χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ και στη διοίκηση είναι έτοιμοι πλέον να προχωρήσουν τις κινήσεις και να κάνουν τη χάρη στον Έλληνα προπονητή.

Ο Ρόμπιν Λουντ παραμένει στο μυαλό του Ουζουνίδη, αφού ταιριάζει στα θέλω του και στην Ένωση προχωρούν με την περίπτωσή του. Αναμένεται μάλιστα να τον πιέσουν προκειμένου να απαντήσει το συντομότερο δυνατό και να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση.

Όσον αφορά τον Πόνσε, κρίσιμη είναι και η σημερινή μέρα. Ο Ουζουνίδης είναι αισιόδοξος και στην ΑΕΚ αναμένουν πλέον την οριστική απάντηση της Ρόμα και του παίκτη ώστε να έρθει ο παίκτης και να μπει στην προετοιμασία.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.