Header Ads


Unlabelled Μεταγραφική «επίθεση»: Ολοκληρώνει 4 μεταγραφές η Ένωση!

Μεταγραφική «επίθεση»: Ολοκληρώνει 4 μεταγραφές η Ένωση!


Η Ένωση κλείνει και έκλεισε παίκτες παντού! Αυτό που έγινε το Σάββατο (14/7) δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη μεταγραφική ιστορία της ΑΕΚ. Θετικές απαντήσεις, παίκτες που ήταν δύσκολο ή αρχικά δεν ήθελαν, είδαν τους πρωταθλητές Ελλάδας ως τον ιδανικό προορισμό.
Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως φαίνεται κατά μεγάλο ποσοστό να έχει παρθεί η απόφαση για την απόκτηση τόσο επιθετικού όσο και δεύτερου χαφ.

Ας τα δούμε ένα προς ένα για να μη χαθεί η μπάλα.

Άλεφ: Κατά τη διάρκεια της ημέρας τόσο η Μπράγκα όσο και οι εκπρόσωποι του 23χρονου χαφ ενημέρωσαν πως κάνουν δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ. Ο παίκτης μόλις ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες έρχεται σήμερα Κυριακή η αύριο Δευτέρα (16/7) στην Ελλάδα.

Μπογέ: Η ΑΕΚ περιμένει το οριστικό «ναι» από την Τορίνο στην πρόταση που έχει στείλει. Με τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό τα έχει βρει σε όλα. Μόλις η Τορίνο ενημερώσει πως όλα είναι εντάξει ο παίκτης έρχεται στην Αθήνα. Το θετικό πως η Φροζινόνε, που επίσης έχει κάνει πρόταση πήρε το Σάββατο επιθετικό. Ακόμα ένας αντίπαλος λιγότερος.

Επιθετικός: η Ρόμα ενημέρωσε το Σάββατο πως επιμένει η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Πόνσε. Υπήρξε επικοινωνία και με την πλευρά του παικτη, που συζητήθηκε ξανά το θέμα της μεταγραφής. Ο Πόνσε περίμενε την Εϊμπαρ αλλά ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση και δε θέλει να το ρισκάρει άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχουν πάρει 100% την απόφαση για την απόκτηση του Πόνσε. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες παλεύουν δύο περιπτώσεις, που θεωρούν πως είναι ακόμα καλύτερες από τον Αργεντινό επιθετικό της Ρόμα.

Από την Αργεντινή επιμένουν, πως είναι έντονη η φημολογία ότι η ΑΕΚ συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση του Τζόναθαν Καγιέρι, ο οποίος έχει προταθεί και ακόμα δεν έχει κλείσει σε ομάδα.

Χαφ: η ΑΕΚ θα αποκτήσει ακόμα έναν πλην του Άλεφ. Η περίπτωση του Κονέ, ουσιαστικά, «ναυαγεί» και ο παίκτης μένει στην Ουντινέζε.

Η απόκτηση του Λουντ είναι στο χέρι της ΑΕΚ. Αν το αποφασίσει τον παίρνει… χθες. Περιμένει, όμως, μήπως πέσουν οι απαιτήσεις της Παλέρμο και γίνει το μεγάλο deal με τον Γιάγιαλο.

Το πιο σημαντικό: ο Γιάγιαλο θέλει να έρθει στην ΑΕΚ.

πηγή: sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.