Header Ads


«Τρελή» πρόταση Ρεάλ σε Τσέλσι για πακέτο Αζάρ-Κουρτουά με 225 εκατ. ευρώ

«Τρελή» πρόταση Ρεάλ σε Τσέλσι για πακέτο Αζάρ-Κουρτουά με 225 εκατ. ευρώ


Την απόκτηση του Εντέν Αζάρ και του Τιμπό Κουρτουά επιθυμούν στη «Βασίλισσα», αλλά η Τσέλσι δύσκολα θα αφήσει και τους δύο να φύγουν
Μετά την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει ήδη να κοιτάζει για τους αντικαταστάτες του και ο Βέλγος Εντέν Αζάρ είναι ψηλά στη λίστα της «Βασίλισσας».

Η ενίσχυση των Μαδριλένων είναι επιβεβλημένη τόσο για αγωνιστικούς λόγους, όσο και για επικοινωνιακούς. Οι «μερένγκες» σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Βέλγιο, έχει προσεγγίσει την Τσέλσι για την απόκτηση των Τιμπό Κουρτουά και Εντέν Αζάρ. Μιλούν μάλιστα για πρόταση ύψους 225 εκατ. ευρώ για την απόκτηση και των δύο Βέλγων διεθνών. Η πρόταση της Ρεάλ φέρεται να περιλαμβάνει 170 εκατ. ευρώ για αρχηγό της εθνικής Βελγίου και 55 εκατ. για τον Κουρτουά.

Η Ρεάλ από καιρό ψάχνεται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και τα δύο ονόματα που ακουγόντουσαν ήταν αυτά του Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι.

Οι δύο Βέλγοι διεθνείς έκαναν ένα πολύ καλό μουντιάλ, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό όπου αποκλείστηκαν από τη Γαλλία.

Η Τσέλσι ωστόσο δεν φαίνεται πρόθυμη να χάσει και τους δύο. Ο Μαουρίτσιο Σάρι σίγουρα δεν θα ήθελε να πουληθεί κανένας εκ των δύο. Ωστόσο και ο Αζάρ και ο Κουρτουά με δηλώσεις τους είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από τους Λονδρέζους αυτό το καλοκαίρι.

Το κλίμα στα αποδυτήρια των «μπλε» ήταν άσχημα, όσο ήταν προπονητής ο Αντόνιο Κόντε. Με την έλευση του Σάρι αυτό αλλάζει και στην Τσέλσι ελπίζουν μ’ αυτό τον τρόπο να διατηρήσουν τους δύο Βέλγους σταρ, ή τουλάχιστον έναν εξ αυτών.

Από την άλλη ο Ζουλέν Λοπετέγκι κοιτάζει να ενισχύσει τους Μαδριλένους στην προσπάθεια του να κερδίσει το Ισπανικό πρωτάθλημα και να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ευρώπη. Εκτός από τον ηγέτη της Τσέλσι και του Βελγίου, οι «μερένγκες» ψάχνονται για το «μπαμ» μ’ έναν εκ των Νειμάρ ή Κίλιαν Μπαπέ. Η δυσκολία στις περιπτώσεις των δύο αστεριών της Παρί Σεν Ζερμέν είναι μεγάλη αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης θα τις κυνηγήσει μέχρι τέλους.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.