Header Ads


Ο τρόπος του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Έξυπνη» επένδυση 15 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο τρόπος του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Έξυπνη» επένδυση 15 εκατομμυρίων ευρώ!


Μετά από μια περίοδο στασιμότητας στα μεταγραφικά θέματα, η ΑΕΚ «φούλαρε» για την ενίσχυσή της, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε τριπλό «χτύπημα» με τους Άλεφ, Λούκας Μπογέ και Εζεκιέλ Πόνσε.
Όλοι οι παραπάνω θα έρθουν ως δανεικοί για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, όπως συνέβη άλλωστε και με τον Μάριο Οικονόμου.

Η ΑΕΚ εφαρμόζει για μια ακόμα σεζόν το επιτυχημένο μοντέλο του Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο προβλέπει την πραγματοποίηση «έξυπνων» μεταγραφών, δίχως οικονομικές υπερβολές.

Συνολικά τα συμβόλαια των τεσσάρων προαναφερθέντων αναμένεται να κυμανθούν περίπου στα 1.7 εκατ. ευρώ, ενώ εάν συμπεριλάβουμε και τα ποσά της εφορίας, αλλά και το loan fee για τον Άλεφ (200.000 ευρώ) οι τέσσερις παίκτες θα κοστίσουν στην Ένωση περίπου 2.5-2.7 εκατ. ευρώ για τη φετινή σεζόν.

Σαφώς μεγαλύτερα είναι τα ποσά που προβλέπονται για την αγορά των παικτών το επόμενο καλοκαίρι, τα οποία... εκτοξεύουν το κόστος στα 14.7 εκατομμύρια ευρώ! Συγκεκριμένα, η ρήτρα αγοράς του Οικονόμου ανέρχεται στις 900.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες είναι ιδιαίτερα υψηλές. Οι option αγοράς των Μπογέ και Πόνσε πιθανότατα θα ανέλθουν στα 6 εκατ. και η αντίστοιχη του Αλεφ στα 1.8.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.