Header Ads


Unlabelled Οι Γερμανοί... ξανάρχονται με εκατομμύρια για το...Wonderkid της ΑΕΚ - Εφτά «χαρτιά» ζητάει ο Τίγρης!

Οι Γερμανοί... ξανάρχονται με εκατομμύρια για το...Wonderkid της ΑΕΚ - Εφτά «χαρτιά» ζητάει ο Τίγρης!


Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να... συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.


Αν μη τι άλλο η ΑΕΚ έχει ποδοσφαιριστές για τους οποίους ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ομάδες οι οποίες είναι έτοιμες να καταθέσουν προτάσεις για την αγορά τους. Βλέπετε, το φετινό πρωτάθλημα ανέβασε τις μετοχές των παικτών του ρόστερ. Και μέσα σε αυτούς που η τιμή τους εκτινάχθηκε, είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος. Δεν είναι λίγο πράγμα να κάνεις 60 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια σε ηλικία 20 χρονών και μάλιστα στην πρωταθλήτρια.

Ο Γαλανόπουλος, που εδώ και λίγους μήνες ανήκει στον Πολ Κουτσολιάκο, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον γερμανικών συλλόγων.

Η Στουτγάρδη είχε φτάσει κοντά στο να κάνει επίσημη πρόταση, αλλά δεν προχώρησε. Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μάιντς… καραδοκούν. Όμως ο Μελισσανίδης έχει ενημερωθεί για όλα και ήδη περιμένει με την απάντηση στο στόμα.

Ποια θα είναι αυτή; «Εφτά «χαρτιά» ακατέβατα. Και με τάσεις να ανέβουμε». Ο Μελισσανίδης βλέπει ένα παιδί που όσο ο καιρός θα περνάει, τόσο θα ανεβάζει την τιμή του. Και φυσικά, στα 20 του χρόνια, έχει τεράστια μεταπωλητική αξία.

Όποιος θέλει, λοιπόν, να μπει σε συζητήσεις θα πρέπει να πληρώσει. Και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να… ξανά έρθουν οι Γερμανοί και να χτυπήσουν την πόρτα.

Είπαμε, Πολ Κουτσολιάκος. Έχει κάνει άπειρα deals στη Γερμανία. Και συνήθως ό,τι αναλαμβάνει, το ολοκληρώνει με επιτυχία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.