Header Ads


Unlabelled Έπεσε «βόμβα» στη Super League, αλλάζουν τα πάντα - Απίστευτη εξέλιξη, ποιοι «τελειώνουν»

Έπεσε «βόμβα» στη Super League, αλλάζουν τα πάντα - Απίστευτη εξέλιξη, ποιοι «τελειώνουν»


Είδηση-φωτιά που φανερώνει πολλά... 
Εκτός πινάκων όλα τα ονόματα διαιτητών που προκάλεσαν και σήκωσαν... θύελλα αντιδράσεων με τις αποφάσεις τους: Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Στυλιάρας, Μάνταλος, Βάτσιος. Στο περιθώριο και οι βοηθοί Ποντίκης, Τουμπακάρης και Γεωργακόπουλος.

Στους πολυαναμενόμενους πίνακες διαιτητών δεν θα φιγουράρουν την νέα σεζόν ονόματα που πρωταγωνίστησαν σε διαιτητικές αποφάσεις και γεγονότα που ενίσχυσαν το κλίμα καχυποψίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για λάθος λόγους τίθενται εκτός πινάκων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Στυλιάρας, Βάτσιος, Μάνταλος ενώ στο παρά πέντε φαίνεται πως γλίτωσε την αποπομπή ο Γιώργος Κομίνης για το περιβόητο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τι ακριβώς ισχύει στην δική του ιδιόμορφη περίπτωση...

Έπειτα από έρευνα της ΚΕΔ και συγκεκριμένα του Μέλο Περέιρα κρίθηκε πως στο ντέρμπι που έκρινε τον τίτλο, το λάθος του Κομίνη στην περιβόητη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα, απορρέει από την αναποφασιστικότητα του βοηθού, Ποντίκη, αλλά και από την κακή εκτίμηση του Στυλιάρα, ο οποίος εκτελούσε χρέη τέταρτου διαιτητή και πήρε πάνω του την φάση, υποδεικνύοντας από την ενδοεπικοινωνία σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίσιο.

Ο Κομίνης αποδέχθηκε την απόφαση Ποντίκη και Στυλιάρα και κατόπιν τα... έκανε θάλασσα δεδομένου πως διαχειρίστηκε στη συνέχεια το παιχνίδι με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μετά από όλα αυτά και παρά το λάθος διαχείρισης, η ΚΕΔ αποφάσισε να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για την επόμενη σεζόν. Σε αντίθεση με τους Ποντίκη και Στυλιάρα που μένουν εκτός...

Στην περίπτωση του Αρετόπουλου, ο ρέφερι από τα Τρίκαλα με την έκθεση που συνέταξε για το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός εν αγνοία της ΚΕΔ, «έκαψε» τον εαυτό του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως από τότε... τελείωσε από τον χώρο της διαιτησίας και δεν ορίστηκε. Τόσο ο Αρετόπουλος, όσο και οι Μάνταλος, Καλογερόπουλος και ορισμένοι άλλοι διαιτητές και βοηθοί πχ ο Τουμπακάρης θεωρούνται πρόσωπα που συνδέονται με την προηγούμενη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλοίωσαν την τελευταία δεκαετία ουκ ολίγα παιχνίδια και ως εκ τούτου η εκκαθάριση τους, είναι το πλέον αποφασιστικό βήμα προς την εξυγίανση που δίνει και το μήνυμα στους υπόλοιπους διαιτητές για την κατάληξη όσων δεν είναι θιασώτες του 50-50.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ονόματα που συνθέτουν την black list και βρίσκονται εκτός πινάκων, τους χρεώνονται μέτριες αποφάσεις και εκτιμήσεις που δεν συνάδουν με την επόμενη ημέρα που θέλουν να χαράξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι επιτελείς της ΚΕΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις διαιτητές που υποβιβάζονται στη Β' κατηγορία είναι οι: Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης και ο Νεοφυτιάδη, ενώ οι έξι διαιτητές που κόπηκαν τελείως από τους πίνακες της νέας χρονιάς είναι οι: Αρετόπουλος, Μάνταλος, Καλογερόπουλος, Στυλιάρας, Θάνος και ο Μπλάνας.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.