Header Ads


Unlabelled Ντόμινο: Έκλεισε άσο της ΑΕΚ κι αν αρνηθεί ο Τίγρης, παίρνει παίκτη από τον Μαρινάκη!

Ντόμινο: Έκλεισε άσο της ΑΕΚ κι αν αρνηθεί ο Τίγρης, παίρνει παίκτη από τον Μαρινάκη!


Η συνάντηση των Βέλγων με τον εκπρόσωπο του Βόσνιου στόπερ, η ενημέρωση για την προσφορά και το 3ετές συμβόλαιο και η πρόταση στην Ενωση. Δεύτερη επιλογή ο Βούκοβιτς!   


Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι το θέμα των ημερών στην ΑΕΚ. Με το μέλλον του να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Ενωση λήγει σε έναν χρόνο και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να επιτευχθεί συμφωνία ως προς την επέκτασή του. Καθώς οι απαιτήσεις του παίκτη και κυρίως η προσφορά της Αντερλεχτ, είναι σε τέτοια οικονομικά ύψη, που η Ενωση δεν έχει διάθεση να φτάσει. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Ο στόχος του Βράνιες είναι ξεκάθαρος και αδιαπραγμάτευτος: Εκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και Θέλει το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Το οποίο πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο που μπορεί να διεκδικήσει πολλά χρήματα, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει 29 ετών. Και θέλει η επόμενη 3ετία να τον βρει πλουσιότερο κατά περίπου 2.500.000 €. Μάλιστα, δεν δείχνει καμία διάθεση να παρεκκλίνει αυτής της απόφασης.

Πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τους ανθρώπους της Αντερλεχτ και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις προθέσεις του βελγικού συλλόγου. Ο ατζέντης του Βράνιες, λοιπόν, άκουσε τους Βέλγους να τον ενημερώνουν πως εάν τα βρουν με την ΑΕΚ, η πρόταση που θα κάνουν στον πελάτη του θα είναι με κλιμακούμενα ποσά, τα οποία θα αποφέρουν μίνιμουμ 800.000 ευρώ τον χρόνο στον 28χρονο στόπερ! Ποσό σχεδόν τριπλάσιο από τα χρήματα που προβλέπει το τρέχον συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Επιπλέον, οι Βέλγοι ενημέρωσαν ότι είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην Ελλάδα ο αθλητικός διευθυντής της Αντερλεχτ, Λουκ Ντεβρό, ώστε να καταθέσει την επίσημη πρόταση της ομάδας του για τον Βόσνιο, αλλά και να τελειώσει το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή. Με τους Βέλγους να δείχνουν διάθεση να προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ.

«ΟΧΙ» ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ

Σύμφωνα με την ίδια πηγή από το Βέλγιο, εάν η ΑΕΚ αρνηθεί την προσφορά της Αντερλεχτ για τον Βράνιες, τότε η ομάδα των Βρυξελλών αναμένεται να κινηθεί για τον δεύτερο στόχο της για το κέντρο της άμυνάς της: Τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Με την ολλανδική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Σέρβο στόπερ του Ολυμπιακού να έχει ήδη κάνει επαφές με τον Ντεβρό για την υπόθεση.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον «Βούκο», αρκεί το ποσό να είναι ανάλογο (ή με μεγαλύτερο) με εκείνο που προσέφεραν πέρυσι για να τον αποκτήσουν από την Κόνιασπορ (σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ).

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.