Header Ads


Unlabelled Φοβερό παρασκήνιο με ξένο άσο, τον «τελειώνει» ο Τίγρης!

Φοβερό παρασκήνιο με ξένο άσο, τον «τελειώνει» ο Τίγρης!


«Το μοναστήρι να ναι καλά...», μια έκφραση που θα την ακούσουμε πολύ σύντομα όπως φαίνεται στην ΑΕΚ! - Τελειώνει ξένο άσο ο πρόεδρος της Ένωσης, έρχεται πώλησή του!


Σε ένα τρομερό σήριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες, καθώς τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες παίζουν «μπουνιές» μεταξύ τους σχετικά με το μέλλον του Βόσνιου στόπερ.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη από χθες διαψεύδει τα πάντα στο Βέλγιο και ισχυρίζεται ακόμα και ότι δεν υπάρχει καν επίσημη επαφή με την Άντερλχετ. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν ισχύει και φαίνεται πως ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου παίζει παιχνίδι τακτικής.

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, από τη βελγική ομάδα βγαίνει μεγάλη αισιοδοξία ότι το deal θα κλείσει. Μπορεί να καθυστερήσει και να μην ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα όσο περίμεναν αρχικά, καθώς το γεγονός ότι το θέμα διέρρευσε από το Βέλγιο χωρίς κανείς να το περιμένει προκάλεσε όπως φαίνεται πρόβλημα, ωστόσο πιστεύουν πως στο τέλος η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Το ίδιο, φυσικά, πιστεύουν και στην ΑΕΚ. Μπορεί δημόσια να διαψεύδουν τα πάντα από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, ωστόσο εντός του συλλόγου υπάρχει η αίσθηση πως ο παίκτης θα πωληθεί στην Άντερλεχτ και μάλιστα στη… σωστή τιμή.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι κάτι «βρωμάει» στη συγκεκριμένη υπόθεση και πως οι τελευταίες αντικρουόμενες πληροφορίες φανερώνουν πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίσω από τις διαπραγματεύσεις.

Αυτό που, πάντως, μοιάζει σχεδόν σίγουρο είναι ότι ο Όγκνιεν Βράνιες έχει μιλήσει με την Άντερλεχτ, έχει μια εξαιρετική πρόταση στα χέρια του (λέγεται για συμβόλαιο 800.000 ευρώ το χρόνο) και με αυτό το «όπλο» θα συζητήσει με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο της ανανέωσής του, αν και εφόσον οι δύο πλευρές μπουν στη διαδικασία των συζητήσεων.

Θα πρέπει βέβαια να τονιστεί ότι και τα διπλά να του προσφέρει η ΑΕΚ, όπως ακούγεται, δηλαδή, από 250.000 ευρώ να ανέβει στις 500.000 ευρώ, η διαφορά με την πρόταση της Άντερλεχτ θα παραμένει χαώδης.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.