Header Ads


Unlabelled Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις πρώτες κερκίδες της η Αγιά Σοφιά!

Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις πρώτες κερκίδες της η Αγιά Σοφιά!


Τέλος Ιουνίου αναμένονται τα πρώτα προκατασκευασμένα «κομμάτια»…


Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη των πρώτων προκατασκευασμένων κερκίδων της Αγιά Σοφιάς έχει ξεκινήσει και όπως φαίνεται θα γίνει λίγες ημέρες μετά την ιστορική τελετή της Τετάρτης 20 Ιουνίου, που η κ. Ευαγγελία Στραβαρίδη, επιζήσασα της Μικρασιατικής Καταστροφής, μαζί με τον κ. Σταυρίκο Παπαβραμίδη από την Τραπεζούντα, θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να ρίξουν χώμα από τις Χαμένες Πατρίδες!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, τα πρώτα προκατασκευασμένα «κομμάτια» από τις εξέδρες του γηπέδου, αναμένεται να φτάσουν στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς στα τέλη Ιουνίου, με το εργοστάσιο που έχει αναλάβει την παρασκευή τους, να έχει ενημερώσει για την παράδοση.

Τα πρώτα κομμάτια, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα τοποθετηθούν στην παλιά Θύρα 21 όπου οι κερκιδοφόροι (στο κάτω διάζωμα) είναι έτοιμοι να τα υποδεχτούν για να «κουμπώσουν» πάνω εκεί, ενώ υπάρχει ραγδαία εξέλιξη των εργασιών και στο πάνω διάζωμα που οδεύει προς την ολοκλήρωση του.

Φυσικά αυτή θα είναι μόνο η αρχή, αφού μπαίνουμε σε ένα «καυτό» καλοκαίρι αδιάκοπων εργασιών, που οι κερκίδες και τα τείχη της Αγιά Σοφιάς καθημερινά θα ψηλώνουν όλο και περισσότερο και θα αποκτούν μορφή.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.