Header Ads


Unlabelled Το «πιστόλι» του Ατρόμητου θέλει η ΑΕΚ! - Τον θέλει και ο Δώνης στον ΠΑΟ!

Το «πιστόλι» του Ατρόμητου θέλει η ΑΕΚ! - Τον θέλει και ο Δώνης στον ΠΑΟ!


Ποιος θα τον πάρει τελικά; - Το «πιστόλι» του Ατρόμητου θέλει η ΑΕΚ! - Τον θέλει και ο Δώνης στον ΠΑΟ!


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση φορ και οι προτάσεις πέφτουν βροχή.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο ψάξιμο για ένα καλό σέντερ φορ που θα έρθει και θα κάνει τη διαφορά και όπως είναι λογικό καθημερινά προτείνονται ποδοσφαιριστές. Ατζέντηδες παίρνουν τηλέφωνο τον Νταμπίζα και ρωτούν τι ακριβώς συμβαίνει με τα χρήματα και μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός.

Μία από τις τελευταίες προτάσεις που έγιναν είναι αυτή του Νικολά Ντιγκινί. Του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος σημείωσε δέκα γκολ πέρσι με τον Ατρόμητο και έδειξε πως είναι ικανός για μεγαλύτερα πράγματα.

Ο Ντιγκινί είναι ελεύθερος, οι προσπάθειες του Ατρόμητου έχουν πέσει στο κενό έως τώρα για ανανέωση και ήδη γύρω από το όνομά του γίνεται ένας… μικρός χαμός. Η ΑΕΚ τον έχει στη λίστα της και… ψάχνεται, ενώ ομάδες από την Τουρκία τον έχουν τσεκάρει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Βεβαίως, μια πρόταση από εκεί ίσως ανεβάσει τα οικονομικά δεδομένα σε ύψη που δεν μπορούν να ακολουθήσουν οι ελληνικές ομάδες.

Ο Ντιγκινί δεν δείχνει να βιάζεται, αφού γνωρίζει πως δεν θα μείνει χωρίς πρόταση. Και η αλήθεια είναι πως στο μυαλό του βρίσκεται ένα υψηλό συμβόλαιο, που θα εξαργυρώσει την εξαιρετική περσινή του σεζόν.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.