Header Ads


Unlabelled Αγρίεψε με Βράνιες ο Τίγρης και «φωνάζει» Ουζουνίδη - Τόσα σκάει και πέφτει… η Αγιά Σοφιά

Αγρίεψε με Βράνιες ο Τίγρης και «φωνάζει» Ουζουνίδη - Τόσα σκάει και πέφτει… η Αγιά Σοφιά


Ποιος έκανε το super deal; Τι ρόλο παίζει ο Μαρίνος;


Η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται πως ολοκληρώνεται θετικά για την ΑΕΚ, αφού βρέθηκε η χρυσή τομή για την πώλησή του στην Άντερλεχτ. Όπως σας έγραφε άλλωστε το sportdog.gr, η Τρίτη ήταν καθοριστική μέρα για τη μεταγραφή του Βόσνιου στο Βέλγιο και αν περνούσε χωρίς συμφωνία, τότε τα πράγματα θα δυσκόλευαν.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι η ρήτρα προκειμένου να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Αυτές οι ρήτρες δεν αναγνωρίζονται ποδοσφαιρικά μέσω της FIFΑ αλλά νομικά. Γι'αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Μηνάς Λυσάνδρου για να δέσει περισσότερο τη σχετική συμφωνία, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog ίσως και να είναι η δυνατότερη που έχει προβλεφθεί ποτέ σε αντίστοιχο ντιλ.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης η μεταγραφή έκλεισε στα 3,5 εκατ.Ευρώ, γεγονός που σίγουρα αποτελεί επιτυχία για την ΑΕΚ, αφού πήρε τον Βράνιες ελεύθερο και τον μοσχοπούλησε. Μάλιστα ο Βόσνιος είναι η πρώτη δυνατή πώληση που πραγματοποιεί η Ένωση επί εποχής Μελισσανίδη.

Τα 2 εκατ.Ευρώ από τα 3,5 θα μπούνε άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι που σηματοδοτεί μεταγραφή ενός δυνατού παίκτη μιας και είναι λεφτά που στις μέρες μας κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα υπάρχει ειλημμένη απόφαση από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόκτηση ενός παίκτη αυτής της αξίας, ο οποίος θα ρίξει τα τσιμέντα της Αγιάς Σοφιάς. Το θέμα είναι ποιον παίκτη θα ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.